163
| INTIMEnews

Στη ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση η 12χρονη – θα κληθεί να αναγνωρίσει υπόπτους

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2022, 12:56
|INTIMEnews

Στη ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση η 12χρονη – θα κληθεί να αναγνωρίσει υπόπτους

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2022, 12:56

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) μετέβη το πρωί της Τρίτης για νέα κατάθεση (τέταρτη κατά σειρά) η 12χρονη – θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας στον Κολωνό, την ώρα που ακόμη δύο άνδρες –ένας 34χρονος και ένας 50χρονος– εμφανίστηκαν αυτοβούλως στην Αστυνομική Διεύθυνση για να δηλώσουν ότι είχαν επαφή μέσω Διαδικτύου με την ανήλικη.

Πρόκειται, όπως προαναφέρθηκε, για την τέταρτη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, κατά την οποία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θα κληθεί να αναγνωρίσει υπόπτους σε φωτογραφίες που θα της δείξουν, προκειμένου στη συνέχεια να ανοίξει ο δρόμος για νέες συλλήψεις.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, τη Δευτέρα προσήλθαν στη ΓΑΔΑ δύο ακόμη άνδρες, ηλικίας 34 και 50 ετών αντίστοιχα.

Αμφότεροι ανέφεραν ότι συνομίλησαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με γυναίκα που «πιθανόν προσομοιάζει» στην ανήλικη.

Εξετάστηκαν ενόρκως και στη συνέχεια αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...