109
Το δελτίο αιτούντος άσυλο, του 33χρονου, το οποίο επέχει θέση ταυτότητας των Πολιτών Τρίτων Χωρών για όσο εκκρεμεί η εξέταση του αιτήματός τους |

Στη φυλακή ο τούρκος εμπρηστής

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2024, 16:15
Το δελτίο αιτούντος άσυλο, του 33χρονου, το οποίο επέχει θέση ταυτότητας των Πολιτών Τρίτων Χωρών για όσο εκκρεμεί η εξέταση του αιτήματός τους
|

Στη φυλακή ο τούρκος εμπρηστής

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2024, 16:15

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 33χρονος τούρκος συλληφθείς για εμπρησμούς στην περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο, μετά την απολογία του την Τετάρτη για δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και δύο σε βαθμό πλημμελήματος.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται. Ανακρίτρια και εισαγγελέας ωστόσο, έκριναν ότι ο αλλοδαπός πρέπει να κρατηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 33χρονου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για εμπρησμό, από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, εμπρησμό δάσους, από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, καθώς και για τα πλημμελήματα της κλοπής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...