152
| φωτογραφία από cretalive.gr

Στη φυλακή ο 54χρονος που έσφαξε την εν διαστάσει συζυγό του στην Κρήτη

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2021, 15:01
|φωτογραφία από cretalive.gr

Στη φυλακή ο 54χρονος που έσφαξε την εν διαστάσει συζυγό του στην Κρήτη

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2021, 15:01

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως και της ανακρίτριας κρίθηκε ο 54χρονος που το πρωί της περασμένης Παρασκευής, σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 48χρονη πρώην σύζυγο του -και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους-, στον Περιστερά Ιεράπετρας.

Ο 54χρονος, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στα Δικαστήρια Νεαπόλεως Λασιθίου, όπου ομολόγησε την πράξη του, δηλώνοντας παράλληλα μετανιωμένος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, καθώς δεν είχε δικηγόρο, του ορίστηκε μία συνήγορος υπεράσπισης από τη λίστα των δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου, η οποία στις δηλώσεις της ανέφερε ότι ο 54χρονος ζήτησε συγνώμη από τα παιδιά του για ό,τι προκάλεσε, ισχυριζόμενος πως δεν ήθελε να σκοτώσει τη μητέρα των παιδιών του.

Ο κατηγορούμενος είχε επιτεθεί με μαχαίρι στην 48χρονη, στον εξωτερικό χώρο ξενοδοχείου όπου η άτυχη γυναίκα είχε πάει για να συζητήσει για εργασία. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα που βρήκε ακαριαίο θάνατο, είχε δεχθεί 16 μαχαιριές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...