435
Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους πολίτες της Φλώρινας που αψήφησαν το κρύο και συγκεντρώθηκαν στις 9 το πρωί στον πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Σακουλέβα για να τον ακούσουν | ΙNTIMEnews/ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στη Φλώρινα ο Μητσοτάκης: Το μεσημέρι η ανακοίνωση του μπόνους για τους συνταξιούχους

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2023, 10:48
Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους πολίτες της Φλώρινας που αψήφησαν το κρύο και συγκεντρώθηκαν στις 9 το πρωί στον πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Σακουλέβα για να τον ακούσουν
|ΙNTIMEnews/ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στη Φλώρινα ο Μητσοτάκης: Το μεσημέρι η ανακοίνωση του μπόνους για τους συνταξιούχους

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2023, 10:48

Το μεσημέρι θα ανακοινωθούν πρόσθετα μέτρα στήριξης και για τους αγρότες, αλλά και για τους συνταξιούχους, οι οποίοι δεν είδαν αύξηση λόγω της προσωπικής διαφοράς, δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος σε πολίτες της Φλώρινας, που αψηφώντας το κρύο, του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή το πρωί της Τρίτης.

«Κάποιοι τώρα έρχονται και κλαίγονται και λένε ότι θα καταργήσουν τον νόμο τον οποίο οι ίδιοι ψήφισαν, οι συνταξιούχοι, όμως, δεν ξεχνούν ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι τσάκισαν τις συντάξεις τους με ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, όπως και δεν ξεχνούν επίσης ότι για πρώτη φορά είδαν αυξήσεις στις συντάξεις από αυτή την κυβέρνηση», παρατήρησε ο Πρωθυπουργός για την κριτική που ακούγεται από τον πρόεδρο και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περί εμπαιγμού των συνταξιούχων με το θέμα των αυξήσεων.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η εκλογική αναμέτρηση της άνοιξης θα δώσει και πάλι στη Νέα Δημοκρατία τη δυνατότητα να συνεχίσει το σημαντικό έργο το οποίο έχουμε επιτελέσει».

«Είμαι σίγουρος –είπε– ότι οι πολίτες θα μας εμπιστευτούν και πάλι, διότι οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και συγκρίνουν», για να υπογραμμίσει ότι «η ΝΔ είναι η μεγάλη λαϊκή κοινωνική παράταξη της χώρας, είναι η παράταξη η οποία κάνει πράξη την κοινωνική δικαιοσύνη».

Κατηγορώντας εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα για διχαστικό λόγο, ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι «εμείς έχουμε σχέδιο για την Ελλάδα του μέλλοντος», όταν «κάποιοι άλλοι επιμένουν να διχάζουν, να μιλούν για δήθεν κατάργηση της δημοκρατίας. Ποιοι; Αυτοί που θυμόμαστε τα έργα και τις ημέρες τους όταν κυβέρνησαν. Και ταυτόχρονα επιμένουν να χωρίζουν τους Ελληνες. Εγώ δεν πρόκειται να το κάνω αυτό».

Αλλα και στο πεδίο των προεκλογικών υποσχέσεων, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τάξει πράγματα που δεν πρόκειται να γίνουν:

«Τα αφήνω αυτά σε άλλους. Και αυτοί που σας τάζουν σήμερα λαγούς με πετραχήλια το κάνουν εκ του ασφαλούς. Γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι αποκλείεται να εκλεγούν, άρα δεν τους στοιχίζει και τίποτα να τάζουν τα πάντα στους πάντες», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του με αφορμή τις υποσχέσεις που μοιράζει εσχάτως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να τον υποδεχθεί, «πότε θα γίνουν οι εκλογές», ο Πρωθυπουργός  απάντησε «την άνοιξη», υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή για εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες της Φλώρινας που συγκεντρώθηκαν στις 9 το πρωί και με κρύο, στον πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Σακουλέβα, για να τον ακούσουν.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου και ο δήμαρχος Βασίλης Γιαννάκης, ενώ τον συνόδευαν ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...