280
|

Στη δημοσιότητα βίντεο από τη δολοφονία του Εϊντριαν Πέιν

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2022, 09:34

Στη δημοσιότητα βίντεο από τη δολοφονία του Εϊντριαν Πέιν

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2022, 09:34

Ενα βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του άλλοτε αστέρα του NBA και μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Εϊντριαν Πέιν, είδε το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ.

To βίντεο έδειξε το αμερικανικό δίκτυο FOX35. Μια γυναίκα η οποία ακούγεται να φωνάζει απελπισμένη, είναι η μητέρα του Πέιν.

Η αστυνομία του Οραντζ Κάουντι της Φλόριντα έδωσε επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας (τοπική ώρα) τα στοιχεία για τη δολοφονία του 31χρονου αθλητή σε προάστιο του Ορλάντο, επισημαίνοντας πως έχει συλληφθεί ο δράστης.

Ο Πέιν υπήρξε μια μεγάλη ελπίδα για το αμερικανικό μπάσκετ. Ηταν σταρ του κολεγιακού πρωταθλήματος με το Μίσιγκαν Στέιτ και το 2014 είχε επιλεγεί στον πρώτο γύρο των draft (στο Νο15) από τους Ατλάντα Χοκς. Ωστόσο μια σειρά τραυματισμών εκτροχίασαν την καριέρα του –το 2018 πάντως βρέθηκε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο πανηγύρισε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πριν από λίγες μέρες ο Πέιν είχε πανηγυρίσει το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο – Ζήση Σαρικόπουλο και είχε γυρίσει πρόσφατα στην πατρίδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας του Οραντζ Κάουντι:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Οραντζ Κάουντι ενημερώθηκε για περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Εϊντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί. Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...