244
Η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη | IntimeNews

Στη Δικαιοσύνη κατά της Ελενας Ακρίτα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2024, 18:22
Η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη
|IntimeNews

Στη Δικαιοσύνη κατά της Ελενας Ακρίτα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2024, 18:22

Σε νομικές ενέργειες κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελενας Ακρίτα θα προχωρήσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη μετά από αναρτήσεις της πρώτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Γραφείο του Πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της.

Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της».

Η κυρία Ακρίτα απάντησε στην ανακοίνωση με την ακόλουθη ανάρτηση:

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα και το σχόλιο Γεωργιάδη

Η αντίδραση της συζύγου του Πρωθυπουργού ήρθε με αφορμή ένα κείμενο που ανάρτησε η Ελενα Ακρίτα στο Facebook παραφράζοντας μία ανάρτηση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη και εξαπολύοντας κατά της κυρίας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη μία σειρά από κατηγορίες.

Αυτό το γεγονός προκάλεσε και την αντίδραση του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη που σχολίασε σε πρωινή εκπομπή την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα.

Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον υπουργό Υγείας προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο facebook επαναλαμβάνοντας όσα είχε πει στην πρώτη της ανάρτηση εναντίον της συζύγου του Πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...