158
Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, φτάνουν στην Κουμουνδούρου | In Time News / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Αύριο δεν αλλάζουν η επισφάλεια, η ανασφάλεια και η φτώχεια

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2024, 19:55
Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, φτάνουν στην Κουμουνδούρου
|In Time News / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Αύριο δεν αλλάζουν η επισφάλεια, η ανασφάλεια και η φτώχεια

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2024, 19:55

«Αύριο δεν αλλάζει η επισφάλεια, η ανασφάλεια, η φτώχεια που βιώνει τόσος κόσμος» δήλωσε ο στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ένα πρώτο σχόλιο για το exit poll των ευρωεκλογών.

«Ας έχουμε στο μυαλό μας την πυξίδα της πολιτικής, για ποιο λόγο όλοι κάνουμε αυτό που όλοι κάνουμε και το ίδιο ισχύει για τα στελέχη που θέλουν να σχολιάσουν σήμερα. Δεν πρέπει να κάνουμε αυτό για την καρέκλα και τις προσωπικές μας φιλοδοξίες. Πρέπει να το κάνουμε για να υπηρετήσουμε το λαό και την πατρίδα μας» προσέθεσε ο κ. Κασσελάκης εξερχόμενος της οικίας του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατευθύνθηκε προς τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Κουμουνδούρου, από όπου θα τοποθετηθεί αναλυτικότερα στη συνέχεια.

Πηγές του κόμματος σχολίασαν από την πλευρά τους την εικόνα του exit poll ως «ξεκάθαρο μήνυμα αποδοκιμασίας προς την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη» την ίδια στιγμή που «ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνεται ως η πρωταγωνιστική δύναμη της ευρύτερης κεντροαριστερής παράταξης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...