206
Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας στην παρουσία του στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ | YouTube

Στα χέρια των εισαγγελέων νέα καταγγελία βιασμού για πασίγνωστο ηθοποιό

Protagon Team Protagon Team 24 Φεβρουαρίου 2021, 10:52
Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας στην παρουσία του στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ
|YouTube

Στα χέρια των εισαγγελέων νέα καταγγελία βιασμού για πασίγνωστο ηθοποιό

Protagon Team Protagon Team 24 Φεβρουαρίου 2021, 10:52

Ως ιδιαίτερα σοβαρή αξιολογείται νέα καταγγελία βιασμού γυναίκας ηθοποιού –η οποία πλέον ζει μόνιμα στο εξωτερικό– από συνάδελφό της, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί σε προηγούμενες καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης-παρενόχλησης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Αλέξανδρο Μίντζια, όλα άρχισαν όταν η καταγγέλλουσα δέχθηκε τηλεφώνημα από τον σκηνοθέτη-ηθοποιό για κάποια πρόταση συνεργασίας, ενώ εκείνη πρωταγωνιστούσε ήδη σε επιτυχημένη σειρά.

Η περιγραφή του κ. Μίντζια για τα γεγονότα είχε ως εξής:

«Την κάλεσε στο σπίτι του για να συζητήσουν και η γυναίκα, γνωρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος είναι παντρεμένος και το ραντεβού ήταν μεσημέρι, θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Τον συνάντησε και μετά από περίπου 25 συζήτησης που αφορούσαν το επαγγελματικό κομμάτι, άρχισε να περνάει το πράγμα σε πιο προσωπικά ζητήματα, που την έκανε να αντιδράσει επειδή όλα αυτά ήταν άσχετα. Αμέσως θέλησε να αποχωρήσει από τον χώρο για να φύγει, αλλά της είχε κλειδώσει την πόρτα. Δυστυχώς μιλάμε για μια υπόθεση βιασμού, όπου η ίδια αντιδρούσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είχε τη δύναμη να το αποφύγει. Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη και την έδιωξε, της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε, θα σε καταστρέψω».

Ο φάκελος της καταγγελίας έχει κατατεθεί στο ΣΕΗ και μετά την κλήση του προέδρου του Πειθαρχικού του Σωματείου, Πασχάλη Τσαρούχα, βρίσκεται πλέον στα χέρια του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...