780
Ο Τζίτζι Μπουφόν ευτυχισμένος με την Ιλάρια Ντ’Αμίκο | twitter

Το love story του «Τζίτζι» με την Ιλάρια

Sportscaster Sportscaster 30 Σεπτεμβρίου 2024, 16:16
Ο Τζίτζι Μπουφόν ευτυχισμένος με την Ιλάρια Ντ’Αμίκο
|twitter

Το love story του «Τζίτζι» με την Ιλάρια

Sportscaster Sportscaster 30 Σεπτεμβρίου 2024, 16:16

Είναι ζευγάρι από το 2014. Εχουν, ήδη, αποκτήσει ένα παιδί: τον Λεοπόλδο Ματία (2016). Αρραβωνιάστηκαν το 2017. Αλλά ο γάμος ήταν ένα μεγάλο βήμα, που ήθελε πολλή σκέψη. Τουλάχιστον, για τον Τζίτζι Μπουφόν. Την πρώτη φορά που ντύθηκε γαμπρός, πριν από 13 χρόνια, το είχε μετανιώσει πολύ γρήγορα.

Ο 46χρονος «Σούπερμαν» του ιταλικού ποδοσφαίρου -ένας από τους κορυφαίους γκολκίπερ όλων των εποχών- πήρε την απόφαση να «τολμήσει» ξανά μόλις αποσύρθηκε από τη δράση, πέρυσι το καλοκαίρι. Με την αγαπημένη του, Ιλάρια Ντ’Αμίκο, διάσημη τηλεπερσόνα της Ιταλίας, σκόπευαν να παντρευτούν τον περασμένο Ιούνιο, όμως το Euro τους άλλαξε τα σχέδια. Ο Μπουφόν έπρεπε να ταξιδέψει στη Γερμανία, αντικαθιστώντας τον Τζιανλούκα Βιάλι ως αρχηγός της ιταλικής αποστολής. Ο γάμος τους αναβλήθηκε για λίγους μήνες. Εγινε, επιτέλους, το Σαββατοκύριακο στο παραθαλάσσιο θέρετρο, Φόρτε ντέι Μάρμι, στην Τοσκάνη, ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού.

Σάββατο η τελετή, Κυριακή το γαμήλιο πάρτι. Με λίγους καλεσμένους (περίπου 250), αλλά εκλεκτούς. Ανάμεσά τους, η Μόνικα Μπελούτσι (ήταν η μάρτυρας – κουμπάρα που είχε επιλέξει η νύφη), η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της και γνωστό σκηνοθέτη, Τιμ Μπάρτον. Επίσης, διασημότητες της ιταλικής σόου-μπιζ, παλιοί συμπαίκτες του Μπουφόν στη Γιουβέντους, ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα. Πάντως, ο εμβληματικός τερματοφύλακας φρόντισε να μοιραστεί τις ευτυχισμένες του στιγμές με τους 11 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram, ποστάροντας φωτογραφίες και βίντεο.

Media και social media ασχολήθηκαν πολύ με αυτόν τον γάμο. Ο Μπουφόν δεν είναι, απλώς, ένας από τους πιο ξεχωριστούς ποδοσφαιριστές της εποχής του, αλλά και μια έντονη προσωπικότητα, έστω αμφιλεγόμενη. Τα πάθη του, τα λάθη και οι αμαρτίες του, που δεν ήταν λίγες, γιγάντωσαν τη γοητεία του. Γιατί στα μάτια του κόσμου τον έκαναν πιο ανθρώπινο, πιο γνήσιο και αληθινό: έναν ήρωα τρωτό, από εκείνους που, πλέον, σπανίως συναντάς στα γήπεδα.

Ιδίως οι γυναίκες, τον λατρεύουν. Είναι αρρενωπός, κοκέτης, παθιασμένος με οτιδήποτε καταπιάνεται, αισθηματίας, ακόμη και στον κυνικά επαγγελματικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Και, από την άλλη, το «κακό παιδί». Μπρουτάλ, γεμάτος αδυναμίες και παραστρατήματα, ασταθής και επιπόλαιος, παράνομος ενίοτε.

Το ίδιο αγαπητή στην Ιταλία είναι και η νύφη. Η 51χρονη δημοσιογράφος, η «μεγάλη κυρία» της ιταλικής τηλεόρασης, έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, στο Sky Sports, παρουσιάζοντας εκπομπές αθλητικού περιεχομένου μέχρι το 2018, που αποχώρησε (λόγω προβλήματος υγείας της αδελφής της). Ο Μπουφόν τη γνώρισε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και την ερωτεύτηκε «με την πρώτη ματιά».

Ο δεσμός τους δεν έμεινε κρυφός για πολύ. Τον Μάιο του 2014, λίγο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, το εβδομαδαίο ιταλικό περιοδικό «Chi» τον έκανε πρωτοσέλιδο, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από μια ρομαντική τους συνάντηση, που προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική. Αποκάλυψε, επίσης, πως ο (τότε) γκολκίπερ της Γιουβέντους πέρασε μία νύχτα πάθους με την Ιλάρια στο Μιλάνο, δυο 24ωρα πριν από τον αγώνα εναντίον της Ρόμα στο «Ολίμπικο». Ο Μπουφόν ήταν ακόμη παντρεμένος με την Αλένα Σερέντοβα, μοντέλο που είχε στεφθεί αναπληρωματική Μις Τσεχία το 1998, με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά: τον Λουίς Τόμας (2007) και τον Ντέιβιντ Λι (2009).

«Θα προτιμούσα να μάθω ότι ο γάμος μου τελείωσε από τον ίδιο, κι όχι από τον Τύπο», είχε πει η Σερέντοβα τέσσερα χρόνια αργότερα σε συνέντευξή της στο «Chi». Αμέσως μετά την αποκάλυψη, πήραν διαζύγιο. Εκείνη παντρεύτηκε ξανά – απέκτησε και τρίτο παιδί. Και ο Μπουφόν ήταν ελεύθερος, πλέον, να χαρεί τον νέο του έρωτα χωρίς να κρύβεται. Εκείνο το καλοκαίρι (2014) οι ιταλοί παπαράτσι που τον ακολούθησαν στις διακοπές του στις Σποράδες, έβγαλαν καλό μεροκάματο, φωτογραφίζοντας τον Τζίτζι και την Ιλάρια σε «καυτά» ενσταντανέ πάνω στο σκάφος τους.

Στις 6 Ιανουαρίου 2016 ανακοίνωσαν στο Twitter ότι η Ιλάρια έφερε στον κόσμο τον Λεοπόλδο Ματία. Είχε, ήδη, έναν γιο, τον Πιέτρο, τον οποίο απέκτησε από τη σχέση της με τον επιχειρηματία του real estate, Ρόκο Ατιζάνι, προτού γνωρίσει τον Μπουφόν. Το ιταλικό περιοδικό «Diva e Donna» έγραψε ότι η Ιλάρια είναι, πάλι, έγκυος.

Πολλοί περίμεναν ότι ο δεσμός τους δεν θα μακροημέρευε. Οχι μόνον επειδή ο Μπουφόν υπήρξε αθεράπευτος «γυναικάς», με ροπή προς την απιστία, αλλά και γιατί δεν ταίριαζαν οι πολιτικές τους πεποιθήσεις. Η Ιλάρια ισχυρίζεται πως τον άλλαξε. «Ο Τζίτζι ήταν για μένα ένα τύπος ανώριμος και φασίστας», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι πια.

Παρά τη μεγάλη του δόξα, ο Μπουφόν χρειάστηκε να παλέψει με το τέρας της κατάθλιψης. Οταν κέρδισε τη μάχη, έλεγε πως τίποτα στη ζωή δεν έχει μεγαλύτερη αξία, από έναν σύντροφο που θα φωτίζει τον δρόμο σου. Επειτα από τόσες περιπέτειες, αναζητούσε την ηρεμία και τη σταθερότητα. Αυτά που πιστεύει ότι βρήκε στο πρόσωπο της Ντ’Αμίκο.

Τα σχέδια των νεόνυμφων, όπως δήλωσαν στα media, περιλαμβάνουν ένα σπίτι στην εξοχή, από το οποίο ο Μπουφόν θα παρακολουθεί τις επιχειρήσεις του (στο real estate, τη διαχείριση μετοχών και την παροχή υπηρεσιών διαφήμισης). Ενα σπίτι γεμάτο παιδιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...