844
Η Γουάντα Νάρα, απ' ότι φαίνεται, επιστρέφει στην αγκαλιά του Μάουρο Ικάρντι | CreativeProtagon

«Γκολ» του Ικάρντι στην καρδιά της Νάρα

Sportscaster Sportscaster 23 Οκτωβρίου 2021, 13:32
Η Γουάντα Νάρα, απ' ότι φαίνεται, επιστρέφει στην αγκαλιά του Μάουρο Ικάρντι
|CreativeProtagon

«Γκολ» του Ικάρντι στην καρδιά της Νάρα

Sportscaster Sportscaster 23 Οκτωβρίου 2021, 13:32

Θα τα ξαναβρούν, ο Μάουρο με τη Γουάντα; Ή, μήπως, ο χωρισμός τους είναι οριστικός; Η Παρί Σεν-Ζερμέν, η ομάδα του Ικάρντι, είχε αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μέσι σκόραρε δύο γκολ, ο Εμπαπέ έχασε πέναλτι, αλλά… ποιος Μέσι και ποιος Εμπαπέ; Επί μια ολόκληρη εβδομάδα το Παρίσι συζητούσε γι’ αυτή την ιστορία – ίσως, το πιο πολύκροτο κουτσομπολιό των γηπέδων. Οχι μόνο το Παρίσι, αλλά και το Μιλάνο, και το Μπουένος Αϊρες, και η Γένοβα. Ολες οι πόλεις στις οποίες εκτυλίχθηκε αυτό το «ριάλιτι». Που έχει χρήμα, σεξ, απιστία, προδοσία, ίντριγκα και μπάλα, και χρονολογείται από το 2013.

Φαίνεται πως «τέλος καλό, όλα καλά». Κι αν η πιο πρόσφατη ανάρτηση της αργεντίνας καλλονής στο Instagram («Την οικογένειά μου τη φροντίζω εγώ, τις πουτ@νες η ζωή») μοιάζει με χρησμό, το ότι άλλαξε το όνομά της στον λογαριασμό της (από Γουάντα Νάρα σε Γουάντα Ικάρντι) δείχνει ότι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, τι ήταν αυτό που την έκανε να συγχωρήσει τον Ικάρντι: ο εκβιασμός του, ή τα παρακάλια του; Την είχε απειλήσει -πάντα μέσω των social media- πως θα αποχωρούσε από την Παρί, εάν δεν τον δεχόταν πάλι κοντά της, κάτι που θα της προκαλούσε οικονομική ζημιά, αφού είναι και ατζέντης του. Σχεδόν ταυτοχρόνως, προεξοφλούσε την απόφασή της να μη χωρίσουν, με ένα τρυφερό ποστ: «Ευχαριστώ αγάπη μου που συνεχίζεις να πιστεύεις σε αυτήν την όμορφη οικογένεια, ευχαριστώ που ήσουν η κινητήριος δύναμη της ζωής μου. Σε αγαπώ. Κοίτα πόσο πονάει όταν βλάπτεις αυτούς που αγαπάς. Αισθάνεσαι ξανά καλά μόνον όταν σε συγχωρέσουν όσοι πλήγωσες». Μάλλον το δεύτερο. Γιατί τα χρήματα που θα έχανε ως μάνατζερ, ήταν πολύ λιγότερα από εκείνα που θα κέρδιζε ως ζωντοχήρα. Ενα διαζύγιο θα την έκανε πλουσιότερη κατά περίπου 60 εκατ. ευρώ.

Οσα ξέρουν τα κινητά τηλέφωνα…

Ως κίνηση καλής θέλησης ο 28χρονος παίκτης διέγραψε όλους όσοι ακολουθούσε στο Instagram, εκτός από τη Νάρα. Της ζήτησε να κάνει κι εκείνη το ίδιο. Μόνο που, για την 35χρονη, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εργαλείο δουλειάς. Διότι, εκτός από μοντέλο, σχεδιάστρια ρούχων, διοργανώτρια επιδείξεων μόδας, παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών, πρωταγωνίστρια σε προωθητικά σποτάκια και μάνατζερ ποδοσφαίρου, είναι και influencer. Σύμφωνα με την αδελφή της, ο αργεντινός επιθετικός της ζήτησε, επίσης, να μην ταξιδεύει μόνη της. Μα, έτσι κι αλλιώς, τον περισσότερο καιρό ζει στο Μιλάνο – εκεί είναι οι δουλειές της.

Ο Ικάρντι τη ζηλεύει. Αλλωστε, κάπως έτσι ξέσπασε η κρίση στο διάσημο «ζευγάρι». Απαίτησε να του δώσει το κινητό της, για να «τσεκάρει» τις συνομιλίες της. Δεν το περίμενε, ότι μετά θα του ζητούσε κι εκείνη να κάνει το ίδιο. Ο Ικάρντι δεν βρήκε τίποτα ύποπτο. Η Νάρα, όμως, βρήκε. Ενα μήνυμα που, σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή της Αργεντινής «Los Angeles de la Mañana», έγραφε: «Κάποια μέρα πρέπει να βγούμε και να βρεθούμε ερωτικά εσύ και εγώ. Κάπου που δεν θα σε γνωρίζουν… χαχαχα». Το είχε στείλει η Μαρία Εουτζένια Σουάρεθ, τραγουδίστρια, μοντέλο και πρωταγωνίστρια σε soft porno. «Για ποιο λόγο;», τη ρωτούσε ο παίκτης. Αυτές οι τρεις λέξεις θα είχαν αποδείξει την αθωότητά του, όμως είχε κάνει το λάθος να την καταχωρίσει στις επαφές του. Και, μάλιστα, ως «CS». Τσίνα (δηλαδή Κινέζα, λόγω της ασιατικής της καταγωγής) Σουάρες.

«Φιλοξενούμενος» στο σπίτι των Λόπεζ

Εχει τους λόγους του, που τη ζηλεύει. Οχι επειδή είναι «η καλύτερη στο κρεβάτι», όπως δήλωσε η ίδια τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά γιατί και η δική τους σχέση από μια απιστία της άρχισε, το 2013. Η Νάρα ήταν παντρεμένη (από το 2008) με τον αργεντινό «άσο» της Σαμπντόρια, Μάξι Λόπεζ, και είχαν τρία παιδιά. Το 2012 κατέφθασε στη Γένοβα και ο Ικάρντι, τον οποίο ο Λόπεζ, εννέα χρόνια μεγαλύτερος, είχε αναλάβει υπό την προστασία του. Είχαν γίνει «κολλητοί». Συχνά τον φιλοξενούσε στο σπίτι του. Ωσπου, την επόμενη χρονιά, η Νάρα του ζήτησε διαζύγιο. Ο Λόπεζ ανακάλυψε ότι διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον Ικάρντι, αν και κανείς τους δεν το παραδέχτηκε. Στις συνεντεύξεις της η Νάρα ισχυριζόταν ότι ο σύζυγός της την είχε απατήσει με την οικονόμο τους. Που «δεν ήταν, καν, όμορφη». Αλλά, πώς να την πιστέψεις; Πέντε μήνες μετά παντρεύτηκε τον Ικάρντι, στο Μπουένος Αϊρες, και απέκτησαν μαζί δύο κορίτσια.

Ο Μάουρο την έκανε ατζέντη του. Κι εκείνη, αν και η έδρα των δραστηριοτήτων της είναι το Μιλάνο, το 2019 τον έστειλε να συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι. Δεν παίρνει και πολύ χρόνο συμμετοχής, ενώ έχει χάσει και τη θέση του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής. Οι διεθνείς της χώρας του, με πρώτο και καλύτερο τον Λιονέλ Μέσι, που τώρα τον συνάντησε και στην Παρί, απαίτησαν να μείνει μακριά τους «ο άνθρωπος που κλέβει τις γυναίκες των συμπαικτών του». Μέχρι και ο Ντιέγκο Μαραντόνα (που πέρασε κι αυτός από το κρεβάτι της Γουάντα για μια νύχτα) τον είχε βάλει στο στόχαστρο.

Ξεφούσκωσε η αγάπη για τη μπάλα

Το ποδόσφαιρο δεν φαίνεται να τον πολυ-ενδιαφέρει, πλέον. Μόνον η Γουάντα έχει σημασία στη ζωή του. Το αποδεικνύει, άλλωστε, η απουσία του από δύο προπονήσεις της Παρί, αμέσως μετά τον καβγά του με την αγαπημένη του. Αν και επαγγελματίας με ετήσιες αποδοχές 8 εκατομμυρίων ευρώ, προτίμησε να μείνει σπίτι σαν έφηβος που τον απέρριψε το κορίτσι των ονείρων του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...