227
Η στιγμή που έγινε το πρώτο λάθος στην κλήρωση: Ο Αντρέι Αρσάβιν δείχνει το χαρτάκι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που όμως δεν μπορούσε να κληρωθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεν | UEFA/Handout via REUTERS

Φιάσκο της UEFA: Επαναλαμβάνεται η κλήρωση του Champions League

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2021, 15:39
Η στιγμή που έγινε το πρώτο λάθος στην κλήρωση: Ο Αντρέι Αρσάβιν δείχνει το χαρτάκι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που όμως δεν μπορούσε να κληρωθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεν
|UEFA/Handout via REUTERS

Φιάσκο της UEFA: Επαναλαμβάνεται η κλήρωση του Champions League

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2021, 15:39

Σε ένα πρωτοφανές φιάσκο εξελίχθηκε η κλήρωση για τη φάση των 16 του Champions League.

Η κλήρωση που έγινε στις 13:00 κηρύχθηκε… άκυρη μετά τα απίστευτα λάθη που έκαναν οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Το μπάχαλο προέκυψε με ζευγάρωμα της Βιγιαρεάλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν επιτρέποντα καθώς οι δυο τους έχουν παίξει στους φετινούς ομίλους του Champions League.

«Αυτό είναι αδύνατον…», ψέλλισε ο υπεύθυνος της κλήρωσης Τζόρτζιο Μαρκέτι και ζήτησε να τραβήξει ο Αντρέι Αρσάβιν ένα δεύτερο μπαλάκι (προέκυψε τελικά η Μάντσεστερ Σίτι) ωστόσο μέσα στο πανικό τα λάθη συνεχίστηκαν.

Η Ατλέτικο που βγήκε αμέσως μετά από την κληρωτίδα κληρώθηκε με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο φάνηκε ότι μέσα στους υποψήφιους αντιπάλους της δεν ήταν η Γιουνάιτεντ, ενώ αντιθέτως ήταν η Λίβερπουλ (παρά το γεγονός πως κι εκείνοι είχαν παίξει στα γκρουπ) η οποία εν τέλει κληρώθηκε με την Ζάλτσμπουργκ.

Όλα αυτά έφεραν ουσιαστικά τον ορισμό του αγώνα Παρί σεν Ζερμέν – Γιουνάιτεντ, αλλά και τις αντιδράσεις των ομάδων που έφεραν την UEFA σε πολύ δύσκολη θέση και τελικά την οδήγησαν στην πρωτοφανή απόφαση επανάληψης της κλήρωσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...