271
Mόνος και επισήμως μένει ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας | In Time News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Σπαρτιάτες» βουλευτές κατά Στίγκα: Γνωρίζει τις τακτικές των μαφιόζων

Protagon Team Protagon Team 31 Αυγούστου 2023, 17:44
Mόνος και επισήμως μένει ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας
|In Time News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Σπαρτιάτες» βουλευτές κατά Στίγκα: Γνωρίζει τις τακτικές των μαφιόζων

Protagon Team Protagon Team 31 Αυγούστου 2023, 17:44

Επίθεση στον πρόεδρο των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα, ο οποίος νωρίτερα τους κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, ότι είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα που παραπέμπουν σε «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε», εξαπέλυσαν οι έντεκα βουλευτές του κόμματος (σ.σ. η ΚΟ του κόμματος διαθέτει 12 βουλευτές μαζί με τον κ. Στίγκα) με κοινή δήλωσή τους.

«Οποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει ο ίδιος», τόνισαν αρχικά οι βουλευτές, επιστρέφοντας στον επικεφαλής τους τους χαρακτηρισμούς.

Και προσέθεσαν με αφορμή όσα έλαβαν χώρα στο κοινοβούλιο την Πέμπτη: «Η σημερινή παράσταση Στίγκα στην Ολομέλεια της Βουλής είχε σκηνοθετηθεί από την κυβέρνηση, τον οποίο χρησιμοποίησε ως πιόνι.

»Οι αισχρές και συκοφαντικές δηλώσεις του σε βάρος εκλεγμένων βουλευτών, προσβάλλουν πρωτίστως τους 250.000 ψηφοφόρους μας που είναι οι μόνοι στους οποίους λογοδοτούμε».

Ζήτησαν επίσης να μάθουν για ποιο λόγο ο κ. Στίγκας «φοβάται το συνέδριο του κόμματος και τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες».

Σύμφωνα με τους ίδιους η απάντηση σε αυτό το ερώτημα συνίσταται στο ότι ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος «γνωρίζει ότι είναι ο μόνος που έχει λειτουργήσει και λειτουργεί εξωθεσμικά και παράνομα, παραβιάζοντας το καταστατικό, μη στελεχώνοντας όργανα άσκησης ελέγχου του και παρακωλύοντας το άνοιγμα του κόμματος στη βάση που το έφερε στη Βουλή».

«Η κοινοβουλευτική ομάδα “Σπαρτιάτες” ανοίγει το κόμμα στην κοινωνία, με περιοδείες και προσυνεδριακές συνδιασκέψεις μας σε όλη την επικράτεια για μία ισχυρή αντιπολίτευση, μέσα στη βουλή και σε όλη την Ελλάδα», κατέληξαν οι υπογράφοντες βουλευτές.

Την δήλωση υπέγραψαν οι βουλευτές:

Ιωάννης Δημητροκάλης

Ιωάννης Κόντης

Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

Κωνσταντίνος Φλώρος

Γεώργιος Μανούσος

Πέτρος Δημητριάδης

Διονύσιος Βαλτογιάννης

Αθανάσιος Χαλκιάς

Γεώργιος Ασπιώτης

Αλέξανδρος Ζερβέας

Μιχάλης Γαυγιωτάκης

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...