437
Ο Βασίλης Στίγκας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιτυχία του κόμματός του | Alpha/WebTV

Σπαρτιάτες: Ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας ευχαρίστησε τον Ηλία Κασιδιάρη

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2023, 20:27
Ο Βασίλης Στίγκας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιτυχία του κόμματός του
|Alpha/WebTV

Σπαρτιάτες: Ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας ευχαρίστησε τον Ηλία Κασιδιάρη

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2023, 20:27

Δεν κρύβονται πλέον οι «Σπαρτιάτες»: είμαστε του Ηλία Κασιδιάρη, δια στόματος του αρχηγού τους, στις πρώτα σχόλια μετά την επιτυχία του ακροδεξιού μορφώματος που ήταν η αρνητική έκπληξη αυτών των εκλογών.

Ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν στην εκλογική επιτυχία του κόμματος Σπαρτιάτες, που πέρασε με άνεση τον πήχη του 3% και θα είναι με περισσότερους -οπως όλα δείχνουν- από 12 βουλευτές στην επόμενη Βουλή, εξέφρασε στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση του τελικού exit poll, ο πρόεδρος και ιδρυτής του, Βασίλης Στίγκας.

Πέρα όμως από τους ψηφοφόρους και τα μελη του κόμματος, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον καταδικασμένο πρωτόδικα για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», Ηλία Κασιδιάρη, για την ώθηση που έδωσε στο κόμμα -με τη δήλωση υποστήριξης στην οποία προέβη προ ημερών.

«Οι Σπαρτιάτες αντιπροσωπεύουν όλα τα ιδεώδη και τις αξίες που σήμερα λείπουν απο τη χώρα μας. Το βασικό ρητό των Σπαρτιατών είναι το “ισχύς εν τη ενώσει”, κάτι που λείπει σήμερα από τη χώρα μας», ανέφερε αρχικά στη δήλωσή του ο κ. Στίγκας και συνέχισε λέγοντας :

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες για την ψήφο τους και τα εκατοντάδες μέλη μας σε όλη την Ελλάδα που δούλεψαν ακούραστα και οι Σπαρτιάτες να μπουν στη Βουλή με ένα σχετικά καλό ποσοστό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Ηλία Κασιδιάρη για τη βοήθεια που μας έδωσε, ήταν το καύσιμο για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

«Γυρολόγος» της πολιτικής ( πρώην στέλεχος της Πολιτικής Ανοιξης, το 2000 προσχώρησε στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του Γιώργου Καρατζαφέρη και το 2010 στον Ριζοσπαστικό Εθνικό Συναγερμό του Βασίλη Καπερνάρου, ενώ το 2019 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη), ο Βασίλης Στίγκας ίδρυσε τους Σπαρτιάτες το 2017.

Στο σύντομο βιογραφικό του αναφέρει:

«Γεννήθηκα στην Λειβαδιά Βοιωτίας το 1964 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Έζησα τα παιδικά και εφηβικά χρόνια στο Χαϊδάρι, Αιγάλεω και Ηλιούπολη. Σπούδασα στην Μηχανικών αεροσκαφών και υπηρέτησα 22 μήνες στην Αεροπορία στρατού ως μηχανικός ελικοπτέρων εδάφους και αέρος.Από το 1986 εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας – τα τελευταία 25 χρόνια στην βιοτεχνία τροφίμων.

Είμαι παντρεμένος, έχω δύο κόρες και έναν γιό.

Επι σειρά ετών ασχολούμαι παράλληλα με την δημοσιογραφία, ελεύθερο ρεπορτάζ και την παρουσίαση εκπομπών πολιτικού ενδιαφέροντος.

Είμαι έντονα πολιτικοποιημένος από τα νεανικά μου χρόνια. Το 2017 δημιούργησα τον πολιτικό φορέα «“ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” και κατεβαίνουμε στις Εθνικές Εκλογές την 25η Ιουνίου τρέχοντος έτους.

Ευελπιστώ να φανώ χρήσιμος στο άμεσο μέλλον στον Πατριωτικό χώρο».

«Σήμερα συντελέστηκε ένας ανεπανάληπτος θρίαμβος των Ελλήνων που μάχονται Υπέρ Πατρίδος και ταυτόχρονα μία πρωτοφανής πανωλεθρία του συστήματος εξουσίας», ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης σε εκτενή ανάρτηση του στο Twitter, χαιρετίζοντας την είσοδο του κόμματος στη Βουλή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...