157
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Σουρεαλισμός: Και δεύτερη προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ με πρόεδρο τον Βασιλακόπουλο

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2021, 16:48
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Σουρεαλισμός: Και δεύτερη προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ με πρόεδρο τον Βασιλακόπουλο

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2021, 16:48

Εκεί όπου σταματάει η λογική αρχίζει το ελληνικό μπάσκετ –σε διοικητικό επίπεδο τουλάχιστον. Τη Δευτέρα προέλυψε προσωρινή διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με πρόεδρο τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ Φάνη Χριστοδούλου. Την Τρίτη προέκυψε και δεύτερη προσωρινή διοίκηση, με πρόεδρο των ιστορικό διοικητικό ηγέτη της ελληνικής καλαθοσφαίρησης Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Στην ουσία η παράταξη Βασιλακόπουλου, η οποία απείχε τη Δευτέρα, τηλε-συνεδρίασε μια μέρα μετά και εξέλεξε πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής τον ίδιο, ενώ οι αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι Γολέμης και Παρίσης, ταμίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος και Γενικός Γραμματέας ο Τάκης Τσαγκρώνης. Η νέα προσωρινή διοίκηση όρισε τις εκλογές για τις 30 Μαΐου, όχι όμως ηλεκτρονικά, αλλά με φυσική παρουσία.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν στην ΕΟΚ υπάρχουν δυο προσωρινές διοικήσεις.

Πλέον, ο τελευταίος λόγος ανήκει στο Πρωτοδικείο, το οποίο καλείται να λύσει το θέατρο του παραλόγου που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ομοσπονδία του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο υποτίθεται ότι προετοιμάζεται για την κρίσιμη επιχείρηση πρόκρισης της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...