230
Φωτογραφία Αρχείου | IntimeNews

Σοκ στον Πύργο: Δολοφονημένη βρέθηκε η 11χρονη – Ομολόγησε ο θείος της

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2024, 16:40
Φωτογραφία Αρχείου
|IntimeNews

Σοκ στον Πύργο: Δολοφονημένη βρέθηκε η 11χρονη – Ομολόγησε ο θείος της

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2024, 16:40

Νεκρή με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η 11χρονη για την οποία είχε εκδοθεί Amber Alert στην Ηλεία. To νεαρό κορίτσι είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής στο χωριό Μυρτιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για την άγρια δολοφονία του ανήλικου κοριτσιού έχει συλληφθεί ο 37χρονος θείος της μικρής (ξάδερφος της μητέρας της) ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για υπόθεση βιασμού ανηλίκου (δείτε παρακάτω).

Ο καθ’ ομολογία δράστης είναι επίσης κουμπάρος της οικογένειας ενώ έχει έξι παιδιά.

Μετά από την ανάκρισή του, ο 37χρονος φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και να υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου βρίσκεται το κορίτσι.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής ο οποίος θα εξετάσει τη σορό για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια θανάτου.

O δράστης κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα

Σεσημασμένος για βιασμό ανήλικου κοριτσιού είναι ο 37χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της 11χρονης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το 2017 είχε κατηγορηθεί για βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού. Η δίκη πραγματοποιήθηκε το 2020 σε δικαστήριο της Ζακύνθου και του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 9 χρόνων με αναστολή.

Παρέμενε ελεύθερος και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, εκκρεμούσε η εκδίκαση της έφεσης που είχε ασκήσει ο κατηγορούμενος. Ο 37χρονος δεν είχε φυλακιστεί επειδή η έφεση που είχε ασκήσει είχε αναστέλλουσα ισχύ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...