178
Ο Κρεγκ Μπριν έχασε το πιο πολύτιμο «στατιστικό»: τη ζωή του | hyundai/Redbull

Σοκ στο WRC: Ο Κρεγκ Μπριν είναι νεκρός

Ο Κρεγκ Μπριν έχασε το πιο πολύτιμο «στατιστικό»: τη ζωή του
|hyundai/Redbull

Σοκ στο WRC: Ο Κρεγκ Μπριν είναι νεκρός

Είχε μπει ξανά στο μπάκετ του Hyundai i20N Rally1 ενόψει του επόμενου γύρου του παγκόσμιου πρωταθλήματος ραλί (WRC), στην Κροατία. Στις 12:40 τοπική ώρα της Μ. Πέμπτης, οδηγώντας στη διαδρομή μεταξύ Γκολουπόβετς και Λομπόρ, η αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου του χτύπησε σε στύλο, έχασε τον έλεγχο καταλήγοντας εκτός δρόμου και, δυστυχώς, έχασε τη ζωή του. Ο συνοδηγός του Κρεγκ Μπριν, Τζέιμς Φούλτον, βγήκε ανέπαφος.

Η επίσημη δήλωση της Hyundai Motorsport αναφέρει: «Η Hyundai Motorsport με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνει ότι ο οδηγός Κρεγκ Μπριν  έχασε σήμερα τη ζωή του μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των δοκιμών πριν τον αγώνα για το Ράλι Κροατίας. Ο συνοδηγός Τζέιμς Φούλτον δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό, που συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι τοπική ώρα. Η Hyundai Motorsport εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους πολλούς θαυμαστές του Κρεγκ».

Ο 33 ετών Ιρλανδός Κρεγκ Μπριν μετρούσε 81 συμμετοχές σε αγώνες ραλί, οκτώ θέσεις στο βάθρο, 30 νίκες σε ειδικές διαδρομές και είχε συνολικά 372 βαθμούς.

Το Ραλί Κροατίας είναι προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα. Ομως ο κόσμος των αγώνων είναι φτωχότερος. RIP

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...