249
| In Time News / ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2024, 23:15
|In Time News / ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2024, 23:15

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το βράδυ της Τετάρτης και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 31χρονος αμυντικός ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Τον αναζητούσε η σύζυγός του από το εξωτερικό, καθώς δεν είχε επικοινωνία μαζί του παρότι ήταν τα γενέθλια της κόρης τους. Η ίδια επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος έφτασε στο σημείο και μετά από έρευνα βρήκε τον ποδοσφαιριστή αναίσθητο στην πισίνα, ανέφερε το ρεπορτάζ της «Καθημερινής».

Αμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές και στο σημείο έσπευσε όχημα του αστυνομικού τμήματος Γλυφάδας. Οι αξιωματικοί τον ανέσυραν και έκαναν προσπάθεια ανάνηψης χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο σημείο έφτασε έπειτα κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκκίνησε έρευνα για την υπόθεση.

Ο Μπάλντοκ, ενεργό μέλος της Εθνικής Ελλάδας, γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993, έχοντας ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Μίλτον Κέιν Ντονς, όπου έκανε το ντεμπούτο του τον Μάιο του 2010 σε αγώνα κόντρα στην Μπράιτον.

Με τη Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και σημείωσε δύο γκολ. Στη συνέχεια, δόθηκε δανεικός σε αρκετές ομάδες, όπως η Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Οξφορντ Γιουνάιτεντ και η ισλανδική Βεστμανέγια. Το 2017 μεταγράφηκε στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπου κατέγραψε 219 συμμετοχές, 83 από αυτές στην Premier League, και σημείωσε 6 γκολ.

Στα σημαντικότερα επιτεύγματά του συγκαταλέγονται η συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και οι δύο προβιβασμοί από την Championship στην Premier League.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...