279
Οι οπαδοί της Αργεντινής στέκονται βουβοί κάτω από τον πίνακα που στέκεται ως μάρτυρας μιας ντροπιαστικής ήττας: 1-2 από τη Σαουδική Αραβία | REUTERS/Dylan Martinez

Σοκ για την Αργεντινή του Μέσι στο Μουντιάλ: Εχασε από τη Σαουδική Αραβία!

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2022, 14:39
Οι οπαδοί της Αργεντινής στέκονται βουβοί κάτω από τον πίνακα που στέκεται ως μάρτυρας μιας ντροπιαστικής ήττας: 1-2 από τη Σαουδική Αραβία
| REUTERS/Dylan Martinez

Σοκ για την Αργεντινή του Μέσι στο Μουντιάλ: Εχασε από τη Σαουδική Αραβία!

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2022, 14:39

Ολα τα Μουντιάλ ξεκινούν με εκπλήξεις, αλλά αυτή κι αν είναι! Η Αργεντινή, η πολυδιαφημισμένη Αργεντινή του ακριβοθώρητου Λιονέλ Μέσι, που υποτίθεται ότι έχει βάλει σκοπό της ζωής του να κατακτήσει το μοναδικό τρόπαιο που του διαφεύγει, το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχασε από τη… Σαουδική Αραβία –και μάλιστα με μια αποκαρδιωτική εμφάνιση, που δεν αφήνει και τόσες υποσχέσεις για κάτι καλύτερο στη συνέχεια, αν δεν αλλάξουν πολλά στην ομάδα από τον Λιονέλ Σκαλόνι.

Ο Μέσι απαρηγόρητος, σχεδόν ντροπιασμένος  (REUTERS/Dylan Martinez)
Ο Μέσι προσπαθώντας να συνεννοηθεί με τον Ακούνια (REUTERS/Dylan Martinez)

Στην πρεμιέρα της στα γήπεδα του Κατάρ, η Αργεντινή προηγήθηκε με γκολ-πέναλτι του Μέσι στο 10′, είχε έπειτα την υπεροχή και τη συντριπτική κατοχή της μπάλας (70% στο σύνολο του αγώνα), αλλά οι Σαουδάραβες πρώτα ισοφάρισαν με τον Σαλέχ Αλσεχρί στο 48′ και έπειτα έκαναν το 2-1 με τον Σαλέμ αλ Νταουσάρι στο 53′ και πήραν την ιστορική νίκη.

Για τους λάτρεις του στοιχήματος, ήταν: 1 στο ημίχρονο, 2 τελικό. Η Αργεντινή του Μέσι, του Ντιμπάλα, του Ακούνια, του Ντι Μαρία, είχε 40 λεπτά στη διάθεσή της να ισοφαρίσει, είχε συνολικά 15 τελικές προσπάθειες (αλλά μόλις έξι προς το αντίπαλο τέρμα), εννέα κόρνερ και 85% ακρίβεια στις πάσες (που και αυτές ήταν υπερδιπλάσιες από των Σαουδαράβων) αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μετρά η στατιστική. Μετρά η τύχη, η ψυχή, το γκολ.

Ο «πολύς» Ροντρίγκο ντε Πολ κοιτά απογοητευμένος τον Αλί αλ Χασάν να πανηγυρίζει τη νίκη (REUTERS/Dylan Martinez)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...