233
|

Σοκ από τον θάνατο του 35χρονου με Covid-19: «Ολα έγιναν τόσο γρήγορα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε»

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2020, 13:39

Σοκ από τον θάνατο του 35χρονου με Covid-19: «Ολα έγιναν τόσο γρήγορα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε»

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2020, 13:39

Με το που έγινε γνωστή, η είδηση του θανάτου του 35χρονου στο νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης (εδώ), προκάλεσε ανησυχία και προβληματισμό.

Ο άτυχος 35χρονος που «έφυγε» νικημένος από τον κορονοϊό, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο τη Μ. Τετάρτη και από το Μ. Σάββατο νοσηλευόταν στην Εντατική.

Την Παρασκευή 10 Απριλίου, επιστρέφοντας από τη δουλειά στο σπίτι του στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

  «Το Σάββατο 11 Απριλίου ανέβασε υψηλό πυρετό και πήρε τηλέφωνο τον γιατρό ο οποίος του έδωσε κάτι φάρμακα, τα οποία πήρε, αλλά ο πυρετός δεν έπεφτε. Μετά από αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Του είχαν γίνει δυο τεστ για τον κορονοϊό, τα οποία απ’ όσο ξέρω βγήκαν αρνητικά», περιέγραψε στο protothema.gr στενό συγγενικό του πρόσωπο.

«Μπήκε στην Εντατική και μετά μάθαμε ότι πέθανε από κορονοϊό. Πραγματικά, έχουμε συγκλονιστεί όλοι από το θάνατό του, ήταν μια χαρά, μιλούσαμε μαζί του, όλα έγιναν τόσο ξαφνικά και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Η σύζυγός του, η οικογένειά του, είναι όλοι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», δήλωσε συγκλονισμένος ο συγγενής του 35χρονου που κατέληξε στη ΜΕΘ του «Αγίος Δημήτριος» χωρίς – κατά πληροφορίες- να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Οπως έγινε γνωστό, πρόκειται για Ελληνα μουσουλμάνο, ξυλουργό στο επάγγελμα, πατέρα ενός μικρού κοριτσιού 18 μηνών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...