263
Το Αmber Alert για τον μικρό Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν |

Σοκ από την αρπαγή 6χρονου αγοριού στην Κηφισιά

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2022, 12:01
Το Αmber Alert για τον μικρό Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν
|

Σοκ από την αρπαγή 6χρονου αγοριού στην Κηφισιά

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2022, 12:01

Αmber Alert για την αρπαγή-εξαφάνιση του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν από το σπίτι της μητέρας του στην Κηφισιά σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι και άρπαξαν το παιδί. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρχε έντονη διαμάχη μεταξύ των γονέων για την επιμέλεια του αγοριού και το αν θα έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα.

Κατά πληροφορίες, η μητέρα είναι ελληνίδα ακαδημαϊκός, η οποία είχε φύγει στο εξωτερικό για πρόγραμμα μετεκπαίδευσης και τα τελευταία δύο χρόνια είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ ο πατέρας νορβηγός υπήκοος – μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας.

Οπως περιέγραψε ο δικηγόρος της μητέρας, όλα συνέβησαν στις 20:40 το βράδυ της Τρίτης, όταν στο σπίτι του παιδιού εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας που φορούσε κουκούλα και το άρπαξε από το σπίτι του.

«Το παιδί ήταν με τη γιαγιά του, άκουσε θόρυβο στην πόρτα, πήγε να δει ποιος είναι και τότε το άρπαξαν», ανέφερε και ήδη, όπως έκανε γνωστό, για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί και οι συνοριακές αρχές, καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνει προσπάθεια να βγάλουν το παιδί στο εξωτερικό.

«Δυστυχώς το σπίτι δεν είχε κάμερες. Από τα γειτονικά ακίνητα, όμως, υπάρχει υλικό. Η πληροφορία είναι ότι υπήρχε βαν, ότι υπήρχε τουλάχιστον ένας άνδρας έως 45 ετών και η έρευνα προχωράει. Ο δράστης ήταν λίγο πιο παχύς και με ύψος 1,80 μ. Ο πατέρας έχει νορβηγική υπηκοότητα, είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας, είχε επισκεφθεί την Ελλάδα για τα μεταξύ τους δικαστικά θέματα για την επιμέλεια του παιδιού. Υπήρξε έντονη διαμάχη για το αν θα πρέπει να μείνει το παιδί στην Ελλάδα», επιβεβαίωσε ο δικηγόρος.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...