173
| SOOC

Σκέρτσος: Συμφωνούμε με τις δηλώσεις Καραμανλή για τις παρακολουθήσεις

Protagon Team Protagon Team 1 Σεπτεμβρίου 2022, 11:40
|SOOC

Σκέρτσος: Συμφωνούμε με τις δηλώσεις Καραμανλή για τις παρακολουθήσεις

Protagon Team Protagon Team 1 Σεπτεμβρίου 2022, 11:40

«Η κυβέρνηση συμφωνεί με όσα δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Πρόκειται για σοβαρή αστοχία και πολύ σοβαρή υπόθεση».

Αυτό δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100.3 ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος, για την παρέμβαση του πρωην πρωθυπουργού και την αναφορά του στην υποθεση των παρακολουθήσεων, σπεύδοντας επίσης να σημειώσει ότι συμφωνεί και με την αναφορά Καραμανλή ότι η «η επίκληση του απορρήτου σε τέτοιες περιπτώσεις υποτάσσεται στην ανάγκη κάθαρσης του δημόσιου βίου».

Αυτό -είπε- έκανε και η κυβέρνηση ζητώντας από τον Νίκο Ανδρουλάκη να ενημερωθεί από τον διοικητή της ΕΥΠ. Διότι αυτό δεν προβλέπεται απο τη διαδικασία, αλλά το ζήτησε κατ’ εξαίρεση λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η υπόθεση πρέπει να γίνει «σουρωτήρι».

Ο κ. Σκέρτσος επανέλαβε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι η υπόθεση των παρακολουθήσεων είναι πολύ σοβαρό ζήτημα, που αποτελεί κακή στιγμή για την κυβέρνηση.

Πρόκεται για μία υπόθεση που έχει προβληματίσει τους πολίτες και πρωτίστως τον Πρωθυπουργό, ο οποίος προχώρησε στις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ακολούθησαν παραιτήσεις, τόνισε, και πλέον χρειάζεται θωράκιση των διαδικασιών για τις νόμιμες παρακολουθήσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...