241
Φωτογραφία δείχνει τους διασώστες στη Σικελία να μεταφέρουν έναν σάκο σορού | REUTERS/Louiza Vradi

Σικελία: Αναφορές ότι εντοπίστηκαν οι σοροί του Μάικ Λιντς και της κόρης του

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2024, 17:12
Φωτογραφία δείχνει τους διασώστες στη Σικελία να μεταφέρουν έναν σάκο σορού
|REUTERS/Louiza Vradi

Σικελία: Αναφορές ότι εντοπίστηκαν οι σοροί του Μάικ Λιντς και της κόρης του

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2024, 17:12

Αλλα δύο πτώματα βρέθηκαν από τους ιταλούς διασώστες μέσα στη θαλαμηγό Bayesian που βυθίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στα ανοιχτά της Σικελίας, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο πρακτορείο Reuters το απόγευμα πηγές προσκείμενες στις έρευνες.

Νωρίτερα οι δύτες είχαν εντοπίσει άλλα δύο πτώματα μέσα στο βυθισμένο σκάφος. Μαζί με τον σεφ του Bayesian, που βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες μετά το ναυάγιο, οι νεκροί ανέρχονταν πλέον στους πέντε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph που επικαλείται τον επικεφαλής της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της Σικελίας, δύο από τα πτώματα που βρέθηκαν την Τετάρτη ανήκουν στον βρετανό μεγιστάνα Μάικ Λιντς και την 18χρονη κόρη του.

Το σκάφος, ιδιοκτησίας της συζύγου του Λιντς, μετέφερε 22 επιβάτες και πλήρωμα και ήταν αγκυροβολημένο στα ανοιχτά του Πορτιτσέλο, κοντά στο Παλέρμο, όταν ανατράπηκε και βυθίστηκε κατά τη διάρκεια σφοδρής καταιγίδας.

Οι διασώστες αναζητούσαν συνολικά έξι αγνοούμενους, μεταξύ των οποίων ο ίδιος ο Λιντς, η 18χρονη κόρη του και ο Τζόναθαν Μπλούμερ, υψηλόβαθμο στέλεχος της τράπεζας Morgan Stanley.

Οι ιταλικές Aρχές έχουν ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα για τα αίτια του ναυαγίου, αλλά και για να διαπιστωθεί αν είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας για το ταξίδι του υπερπολυτελούς γιοτ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...