177
| INTIMENEWS

Σία Αναγνωστοπούλου: Υπέρ της τροπολογίας για τους μετανάστες η Νέα Αριστερά

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2023, 13:35
|INTIMENEWS

Σία Αναγνωστοπούλου: Υπέρ της τροπολογίας για τους μετανάστες η Νέα Αριστερά

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2023, 13:35

Υπέρ της πολυσυζητημένης τροπολογίας Καιρίδη για άδειες παραμονής σε παράτυπους μετανάστες προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες εργατικών χεριών στον πρωτογενή τομέα και στις κατασκευές, θα ταχθεί η Νέα Αριστερά: αυτό αποκάλυψε η βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου τη Δευτέρα.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1», η κυρία Αναγνωστοπούλου χαρακτήρισε «θετικό βήμα» την επίμαχη τροπολογία της κυβέρνησης, την οποία κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης.

«Είναι θετικό βήμα, ελλιπές αλλά θετικό. Αυτή η τροπολογία δεν γίνεται να μην ψηφιστεί γιατί πέρα από το ότι εμείς θα την ψηφίζαμε για λόγους αρχών, είναι και μια πραγματική ανάγκη της κοινωνίας» είπε συγκεκριμένα η κυρία Αναγωστοπούλου.

«Νομίζουμε ότι είναι το μίνιμουμ που πρέπει να γίνει και αποδεικνύει ότι η κοινωνία είναι πραγματιστική. Έχουμε τόσους μετανάστες οι οποίοι είναι αόρατοι…».

«Ο κυνικός ρεαλισμός που βασίζεται πάνω σε ιδεολογήματα τύπου “όχι γιατί θα τους νομιμοποιήσουμε και θα μείνουν εδώ και θα γίνουμε τόπος προσέλκυσης κλπ’” δεν βασίζεται πουθενά, ούτε στην Ιστορία», σημείωσε τέλος η ίδια, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην επίμαχη ρύθμιση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...