121
Εικόνες καταστροφής στην τουρκική περιφέρεια Χατάι όπου έχασαν τη ζωή τους εκατοντάδες άνθρωποι μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου τη Δευτέρα, μεταξύ των οποίων και ένα ζευγάρι Ελλήνων | REUTERS/Umit Bektas

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκροί οι έλληνες αγνοούμενοι στην Αντιόχεια

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2023, 18:13
Εικόνες καταστροφής στην τουρκική περιφέρεια Χατάι όπου έχασαν τη ζωή τους εκατοντάδες άνθρωποι μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου τη Δευτέρα, μεταξύ των οποίων και ένα ζευγάρι Ελλήνων
|REUTERS/Umit Bektas

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκροί οι έλληνες αγνοούμενοι στην Αντιόχεια

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2023, 18:13

Νεκρό εντοπίστηκε την Παρασκευή το ζευγάρι των Ελλήνων που αναζητούνταν στην Αντιόχεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο απεσταλμένος της δημόσιας τηλεόρασης Γιώργος Σιδέρης, οι τούρκοι διασώστες που έψαχναν στα συντρίμμια της πολυκατοικίας στην οποία βρισκόταν το ζευγάρι των Ελλήνων, εντόπισαν αρχικά το πτώμα του άνδρα κάτω από τόνους τσιμέντου. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και το σώμα της γυναίκας.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε γίνει γνωστό πως σταμάτησαν οι έρευνες της ελληνικής αποστολής διάσωσης στο σημείο, καθώς δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος ζωής στα ερείπια.

Η είδηση της εξαφάνισης των δύο Ελλήνων είχε γίνει γνωστή το απόγευμα της Πέμπτης, με διπλωματικής πηγές να αναφέρουν πως συγγενικά τους πρόσωπα ενημέρωσαν την ελληνική πρεσβεία στην Αγκυρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...