215
Η φωτογραφία που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ο Στέφανος Τσιτσιπάς | facebook

Σε χειρουργική επέμβαση στον αγκώνα υποβλήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2021, 16:41
Η φωτογραφία που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ο Στέφανος Τσιτσιπάς
|facebook

Σε χειρουργική επέμβαση στον αγκώνα υποβλήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2021, 16:41

Σε επέμβαση στον δεξί αγκώνα υποβλήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Αν και από την ομάδα του υπήρχε σιγή για το αν θα υποβληθεί ή όχι στη σχετική επέμβαση, τελικά πήρε την απόφαση και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου σε κλινική της Ελβετίας.

Ο έλληνας τενίστας θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και στη συνέχεια προετοιμασία προκειμένου να αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Οπεν στις 17 Ιανουαρίου.

Ο Τσιτσιπάς ανέβασε και φωτογραφία από το κρεβάτι της κλινικής, τονίζοντας πως η επέμβαση δεν θα τον σταματήσει για αρκετό καιρό, καθώς θα πάει για δύο εβδομάδες στο Ντουμπάι για προετοιμασία και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Αυστραλία.

Η ανάρτησή του:

«Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης μέρες που η ζωή είναι απλώς το να συνεχίζεις να προχωράς με προσοχή, και αυτό είναι επίσης εντάξει. Σε όλους τους οπαδούς, σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση. Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επόμενη στάση, προετοιμασία στο Ντουμπάι, σε δύο εβδομάδες από τώρα, και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...