383
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης στο πάνελ του Action 24 ενώ επιχειρεί να απαντήσει στα ερωτήματα για τη στάση που θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή | YouTube/Action 24

Σε «τρικυμία» ο ναύαρχος Αποστολάκης για τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στους «αντάρτες» της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2023, 13:34
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης στο πάνελ του Action 24 ενώ επιχειρεί να απαντήσει στα ερωτήματα για τη στάση που θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή
|YouTube/Action 24

Σε «τρικυμία» ο ναύαρχος Αποστολάκης για τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στους «αντάρτες» της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2023, 13:34

«Βραχυκύκλωσε» στο Action24 ο εκ της τριανδρίας των «σωματοφυλάκων» Κασσελάκη (μαζί με τους Παύλο Πολάκη και Νίκο Παππά), Ευάγγελος Αποστολάκης, στην προσπάθειά του να απαντήσει ποια θα είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την προσεχή Κυριακή και ειδικότερα εκεί όπου διεκδικούν την εκλογή τους οι λεγόμενοι «αντάρτες της ΝΔ», στελέχη δηλ. του κυβερνώντος κόμματος (πρώην και νυν) που κατεβαίνουν απέναντι στον επίσημο «γαλάζιο» υποψήφιο.

«Εχω την αίσθηση πως στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω αν έχει ανακοινωθεί, στηρίζουμε τον κ. Αγγελούδη, στην Αθήνα, τον κύριο Δούκα και από εκεί και μετά, σε κάθε περιφέρεια θα δούμε πού μπορούμε να βοηθήσουμε…», ακούστηκε να λέει αρχικά ο κ. Αποστολάκης, κάνοντας παράλληλα λόγο για ανακοινώσεις της Κουμουνδούρου, χωρίς όμως να υφίσταται κάτι τέτοιο.

«Αυτό αφορά και τους Κωνσταντίνο Μουτζούρη (Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου), Γιώργο Αμανατίδη (Δυτική Μακεδονία), Γιάννη Τρεπεκλή (Περιφέρεια Ιονίων Νήσων);», ρωτήθηκε εκ νέου ο ναύαρχος Αποστολάκης και από το σημείο αυτό άρχισαν και τα… μποφόρ της «τρικυμίας».

«Αυτό το να βαφτίζουμε τους αντάρτες Νέα Δημοκρατία, για να πέφτει η πινελιά του χρώματος στην περιοχή, είναι περίεργο», προσπάθησε να ελιχθεί.

«Θα στηρίξετε τους αντάρτες απέναντι στις επίσημες υποψηφιότητες της ΝΔ;» ρωτήθηκε εκ νέου και μαζί με τις «ανακοινώσεις του κόμματος» τις οποίες επικαλείτο νωρίτερα, άρχισαν τα «δεν ξέρω»:

«Δεν έχω συνεννοηθεί με κανέναν, δεν ξέρω τις επίσημες θέσεις, αυτά που σας λέω, είναι αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Από εκεί και μετά, θα δούμε… Εχουν ανακοινωθεί αυτά. Εχει βγει ο κ. Κασσελάκης και έχει πει ποιους στηρίζει» (δείτε το στο 19.00′ του βιντεο κάτω).

«Ναι, αλλά δεν έχει βγει ο κ. Κασσελάκης να πει ότι στηρίζει τους αντάρτες της Νέας Δημοκρατίας. Και το ερώτημα είναι, θα πάτε με επίσημη γραμμή τέτοια και αν υπάρχει, έχει αποφασιστεί απο τα όργανα του κόμματος, όπως γίνεται συνήθως με τον ΣΥΡΙΖΑ;», ήταν το επόμενο ερώτημα που του έγινε, στο οποίο και πάλι η απάντηση ήταν στο φάσμα της… ασάφειας:

  «Κοιτάξτε, σε κάθε περίτωση και σε κάθε περιφέρεια, συνεννοούμαστε με τις τοπικές οργανώσεις και θα δούμε εκεί τι θα στηρίξουμε και τι θα γίνει. Είναι θέμα ανθρώπων και συμβούλων που βρίσκονται εκεί… Δεν έχω ακριβή εικόνα να σας δώσω αυτή τη στιγμή, αλλά θεωρώ πως έχουμε περιθώρια να στηρίξουμε… Και θα ανακοινωθουν αυτά, θα ανακοινωθούν εγκαίρως».

Κομματικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να μιλήσουν για… «προσωπικές απόψεις» του ναυάρχου αναφορικά με την προοπτική υποστήριξης των «γαλάζιων» ανταρτών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...