143
Το Μαξίμου στέλνει υπουργούς σε τρία μέτωπα | Intime

Σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη μεταβαίνουν τρεις υπουργοί

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2021, 14:59
Το Μαξίμου στέλνει υπουργούς σε τρία μέτωπα
|Intime

Σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη μεταβαίνουν τρεις υπουργοί

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2021, 14:59

Τρεις υπουργοί αναμένεται να μεταβούν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και την Κοζάνη, περιοχές που αντιμετωπίζουν σοβαρό επιδημιολογικό πρόβλημα και στις οποίες δεν θα ανοίξουν τη Δευτέρα τα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με εντολή του Πρωθυπουργού, στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. Δύο άλλοι υπουργοί θα μεταβούν ακόμη στην Πάτρα και στην Κοζάνη.

Τα κυβερνητικά στελέχη αναμένεται να συναντηθούν με τοπικούς παράγοντες και εκπροσώπους των εμπόρων και των επιμελητηρίων, προκειμένου να συζητήσουν την κατάσταση. Ηδη όμως ο εμπορικός κόσμος στις τρεις περιοχές εκφράζει την αντίθεσή του με το μέτρο απαγόρευσης που ανακοινώθηκε αργά την Παρασκευή, ενώ δεν λείπουν και οι προειδοποιήσεις για το άνοιγμα των καταστημάτων, παρά τις απαγορεύσεις.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση δεν έκανε δεκτή την εισήγηση των λοιμωξιολόγων για απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων στη Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα και τη Κοζάνη, παράλληλα με τη μη λειτουργία των καταστημάτων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...