390
Ο αρνητής πατέρας που μήνυσε τους εκπαιδευτικούς σε Γυμνάσιο της Μενεμένης ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα την Πέμπτη | INTIMEnews

Σε παροξυσμό οι αρνητές στη Θεσσαλονίκη: Eξι συλλήψεις για αντιποίηση αρχής και ψευδή καταμήνυση

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2021, 14:10
Ο αρνητής πατέρας που μήνυσε τους εκπαιδευτικούς σε Γυμνάσιο της Μενεμένης ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα την Πέμπτη
|INTIMEnews

Σε παροξυσμό οι αρνητές στη Θεσσαλονίκη: Eξι συλλήψεις για αντιποίηση αρχής και ψευδή καταμήνυση

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2021, 14:10

Συνεχίζονται τα θλιβερά σόου των πάσης φύσεων αρνητών-αντιεμβολιαστών στη Θεσσαλονίκη, με «έφοδο» αυτή τη φορά της αυτοαποκαλούμενης -σε ένα κρεσέντο φαιδρότητας- «Συνταγματικής Αστυνομίας» σε διαγνωστικό κέντρο όπου διενεργούνταν rapid tests.

Δηλώνοντας «στελέχη της Συνταγματικής Αστυνομίας», τρεις άνδρες και μία γυναίκα εισέβαλαν στο διαγνωστικό κέντρο, απαιτώντας από τον υπεύθυνο έγγραφα νόμιμης λειτουργίας και στοιχεία των εργαζόμενων (!), παρεμποδίζοντας παράλληλα τη διενέργεια των rapid test στους πολίτες.

Αμεσα κλήθηκε η Αστυνομία και οι τέσσερις εισβολείς συνελήφθησαν με την κατηγορία της αντιποίησης αρχής, της εξύβρισης και της παράβασης του νόμου για την πρόληψη ασθενειών.

Χειροπέδες για ψευδή καταμήνυση

Την ίδια τύχη είχε και αρνητής πατέρας που απαίτησε να μπει ο γιος του σε σχολείο της Μενεμένης χωρίς προστατευτική μάσκα και προσκόμιση σχετικού αρνητικού self-test, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την εκπαιδευτική κοινότητα. Αμέσως μετά μάλιστα, πήγε σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής και υπέβαλε μηνύσεις κατά των εκπαιδευτικών του σχολείου, επειδή δεν επέτρεψαν την είσοδο του παιδιού του (μαθητή Γυμνασίου).

Προς απογοήτευσή του, ενημερώθηκε άμεσα η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, η οποία ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για ψευδή καταμήνυση.

Ο πατέρας συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα (βίντεο κάτω).

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και ένας  55χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία επίσης για ψευδή καταμήνυση του διοικητή του ανωτέρω αστυνομικού τμήματος.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο 55χρονος εμφανίστηκε την Τετάρτη στα κρατητήρια ως υποστηρικτής του συλληφθέντος πατέρα και άρχισε να φωνάζει στους αστυνομικούς. Λίγο αργότερα προχώρησε και αυτός σε μήνυση κατά του διοικητή.

Με την παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου να σχηματίζονται δικογραφίες σε όσους υποβάλλουν μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών και υγειονομικών σχετικά με τα μέτρα κατά του κορονοϊού σε ισχύ, ο αυτόκλητος υπερασπιστής του 45χρονου πατέρα συνελήφθη και αυτός για ψευδή καταμήνυση, για να οδηγηθεί την Πέμπτη στον εισαγγελέα.

Λίγο πριν εισέλθει στο Δικαστικό Μέγαρο, ο 55χρονος εμφάνισε επιδεικτικά τις χειροπέδες στις κάμερες, λέγοντας: «Μηνύσαμε τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος και μας συνέλαβαν».

Και όταν τον ρώτησαν για τον λόγο της μήνυσης, είπε, καθώς του φορούσαν την προστατευτική μάσκα: «Γιατί μας επιβάλλουν τα βασανιστήρια που βλέπετε και εσείς τώρα».

Πρόκειται για τον ίδιο άνδρα ο οποίος στις 21 Οκτωβρίου πήγε σε κομμωτήριο χωρίς ραντεβού και ζήτησε να κουρευτεί χωρίς μάσκα. Στη συνέχεια μάλιστα, ο εν λόγω αρνητής έκανε μήνυση και αγωγή στην ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, ζητώντας της αποζημίωση 10.000 ευρώ επειδή αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και -κατά δήλωσή του πάντα- «προσπάθησε να του επιβάλει βασανισμό»!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...