211
Για προληπτικούς λόγους είχε δοθεί εντολή εκκένωσης του νοσοκομείου στην πληγωμένη ξανά και ξανά από τις φωτιές, Πεντέλη | ΥοuΤube

Σε λειτουργία και πάλι το «Παίδων» Πεντέλης

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2024, 11:15
Για προληπτικούς λόγους είχε δοθεί εντολή εκκένωσης του νοσοκομείου στην πληγωμένη ξανά και ξανά από τις φωτιές, Πεντέλη
|ΥοuΤube

Σε λειτουργία και πάλι το «Παίδων» Πεντέλης

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2024, 11:15

Σε λειτουργία επανήλθε τη Δευτέρα το «Παίδων»  Πεντέλης, μία εβδομάδα μετά την καταστροφική πυρκαγιά στη  βορειοανατολική Αττική και την εκκένωση (εδώ) του νοσοκομείου.

Σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, γνωστοποίησε πως το νοσοκομείο επαναλειτουργεί από τις 08.00 της Δευτέρας, «σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και αφού τηρήθηκαν όλες οι προδιαγραφές καθαριότητας και απολύμανσης».

«Το νοσοκομείο σήμερα έχει 24ωρη εφημερία. Επιστρέφουν τα παιδιά από το Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού. Τα 4 παιδιά της ΜΕΘ θα επιστρέψουν με ΕΚΑΒ μέχρι το μεσημέρι. Όλα πήγαν καλά», ενημερώνει στη σχετική ανάρτησή του (δείτε τη κάτω)  ο υπουργός Υγείας.

Την ίδια ημέρα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε το κατεστραμμένο από την πυρκαγιά της 11ης Αυγούστου κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου – Λυκείου Νέας Πεντέλης, με αφορμή την έναρξη εργασιών καθαρισμού του χώρου.

Ο κ. Σταϊκούρας ενημερώθηκε για το πλάνο εκτέλεσης των εργασιών από στελέχη της εταιρείας «ΤΕΡΝΑ», η οποία ανέλαβε την αποκατάσταση του γυμναστηρίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...