169
| SOOC

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας, συνδέθηκε σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2021, 10:32
|SOOC

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας, συνδέθηκε σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2021, 10:32

Σταδιακή επιδείνωση και της νεφρικής λειτουργίας του παρουσίασε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του «Σωτηρία».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, ο Γιώργος Τράγκας συνδέθηκε την Κυριακή σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

Προ ημερών, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο δημοσιογράφος υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον Πάρι Κουρτζίδη, εκπρόσωπο Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Ανθρωποι» (του κόμματος που ίδρυσε ο Γιώργος Τράγκας) η κατάσταση της υγείας του είναι «εξαιρετικά σοβαρή» και «ιδιαίτερα επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων».

Αναλυτικά η ενημέρωση έχει ως εξής:

«Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος Τράγκας, η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.

Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα, δε, επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων.

Ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει!».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...