178
|

Σε καραντίνα ο Αδωνις Γεωργιάδης – βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2021, 08:03

Σε καραντίνα ο Αδωνις Γεωργιάδης – βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2021, 08:03

Μολονότι είχε εμβολιαστεί τον περασμένο Ιανουάριο —σε εκείνους τους κατά προτεραιότητα εμβολιασμούς κυβερνητικών στελεχών με το μόνο τότε διαθέσιμο εμβόλιο, αυτό των Pfizer/BioNTech— ο Αδωνις Γεωργιάδης προσεβλήθη από τον κορονοϊό και μάλιστα υποφέρει από ήπια συμπτώματα.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός, με μια σειρά από tweets το πρωί της Τρίτης:

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του ANT1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως PCR και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό

»Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις πού και πώς θα το κολλήσεις και είναι κρίμα.

»Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News