169
|

Σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Βουλιαγμένη τα περισσότερα κρούσματα στην Αττική

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2020, 08:30

Σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Βουλιαγμένη τα περισσότερα κρούσματα στην Αττική

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2020, 08:30

Σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης έχουν τεθεί Γλυφάδα, Κηφισιά και Βουλιαγμένη λόγω του υψηλού αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφεται στις συγκεκριμένες περιοχές και ενώ αναμένεται η επιστροφή του κύριου όγκου των αδειούχων του Αυγούστου στο κλεινόν άστυ.

Τα  141 από τα 284 κρούσματα στην Ελλάδα, καταγράφηκαν στην Αττική και όπως μετάδωσε το Star Channel, τα περισσότερα εξ αυτών ήταν στη Γλυφάδα με την Κηφισιά και τη Βουλιαγμένη να ακολουθούν σε αριθμό ασθενών Covid-19.

Mόνο στη Γλυφάδα τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγραφεί 50 κρούσματα με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός σε ΕΟΔΥ και Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ενώ στη Βουλιαγμένη καταγράφηκαν 28 μόνο σε μία ημέρα.

Στην αρχή της εβδομάδας ενημερωθήκαμε από την Πολιτική Προστασία ότι υπάρχουν ασυνήθιστα αυξημένα κρούσματα για την περιοχή μας, τα οποία οφείλονται στην επιστροφή κυρίως από τις διακοπές από τη νησιωτική χώρα ανθρώπων που κατοικούν στην περιοχή», δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Κωνσταντέλος.

Στην Κηφισιά τέλος, καλούνται όσοι επιστρέφουν από διακοπές να τηρούν τα προβλεπόμενα μέρα και να τίθενται σε οικειοθελή καραντίνα για τουλάχιστον επτά ημέρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...