204
O Λουίς Ρουμπιάλες κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών | GettyImages

Σε απεργία πείνας η μητέρα του Ρουμπιάλες μετά το «σκάνδαλο του φιλιού»

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2023, 15:38
O Λουίς Ρουμπιάλες κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών
|GettyImages

Σε απεργία πείνας η μητέρα του Ρουμπιάλες μετά το «σκάνδαλο του φιλιού»

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2023, 15:38

Στη μάχη υπεράσπισης του γιου της μπήκε η Ανχέλα Μπεχάρ, μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος παύθηκε προσωρινά από τα καθήκοντα του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε το φιλί που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών.

Η Μπεχάρ ανακοίνωσε ότι θα κάνει απεργία πείνας, κλεισμένη σε μια εκκλησία, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Η ίδια υποστήριξε ότι δεν θα σταματήσει μέχρι να τελειώσει το «απάνθρωπο και αιματηρό κυνήγι που κάνουν στον γιό της για κάτι που δεν αξίζει». Παράλληλα ζήτησε από την Τζένι Ερμόσο, την οποία φίλησε ο Ρουμπιάλες να πει την αλήθεια και να διατηρήσει την εκδοχή που είχε στην αρχή των γεγονότων.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις της στα ισπανικά ΜΜΕ, εξέφρασε την άποψή της ότι δεν υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση, καθώς υπήρχε συναίνεση και από τις δύο πλευρές.

Η ισπανική κυβέρνηση, μέσω του Αθλητικού Δικαστηρίου θα προσπαθήσει να θέσει εκτός ομοσπονδίας τον Ρουμπιάλες γεγονός που βρίσκει αντίθετη την RFEF (η Βασιλική Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είναι το ανώτατο όργανο διοίκησης του ποδοσφαίρου στην Ισπανία) η οποία προειδοποιεί πως θα έχει επιπτώσεις μια τέτοια επέμβαση που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε διεθνή αποκλεισμό της ισπανικές ομάδες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...