335
Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε γνωστό κέντρο της Χαλκιδικής τα ξημερώματα του Σαββάτου | Social Media

«Απόψε να γράψεις λάθος…» – Συνωστισμός σε εμφάνιση της Θεοδωρίδου στη Χαλκιδική

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2020, 12:22
Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε γνωστό κέντρο της Χαλκιδικής τα ξημερώματα του Σαββάτου
|Social Media

«Απόψε να γράψεις λάθος…» – Συνωστισμός σε εμφάνιση της Θεοδωρίδου στη Χαλκιδική

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2020, 12:22

Τι κι αν στη Θεσσαλονίκη έχουν καταγραφεί περισσότερα από 100 νέα κρούσματα κορονοϊού σε τρεις μέρες; Τι κι αν Νίκος Χαρδαλιάς και Σωτήρης Τσιόδρας συζήτησαν με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικόστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, επιβολή έκτακτων περιοριστικών μέτρων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική για ανάσχεση της διασποράς της Covid-19; Υπάρχουν πολλοί που δεν ιδρώνει το αυτί τους —τουναντίον θέλουν να ιδρώνουν ο ένας δίπλα στον άλλον, στριμωγμένοι σε κλαμπ και μπαρ σε συνθήκες επικίνδυνου συγχρωτισμού.

Οπως ανέφερε το Σάββατο το parallaximag.gr, φαίνεται ότι παρά τα νέα μέτρα για την απαγόρευση ορθίων στα νυχτερινά κέντρα και την απειλή επιπλέον περιορισμών ειδικά στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη, λόγω Covid-19, τίποτε δεν άλλαξε: οι σκηνές υπερβολικού συνωστισμού στα κλαμπ της περιοχής είναι ο θλιβερός κανόνας.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι ανεβασμένες στα social media σήμερα τα ξημερώματα από την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου σε γνωστό κέντρο της Χαλκιδικής.

Αντίστοιχες εικόνες ανέβηκαν από γνωστά μπαρ της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της νύχτας. Να θυμίσουμε ότι τα περισσότερα κρούσματα του ιού στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον σε ηλικίες κάτω από 30 χρόνια.


Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στη Βόρεια Ελλάδα –38 νέα περιστατικά μέσα σε ένα 24ωρο μόνο στη Θεσσαλονίκη ανακοινώθηκαν μόνο την Παρασκευή και άλλα τόσα είχαν ανακοινωθεί μια μέρα νωρίτερα – έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στις υγειονομικές Αρχές.

Ο προβληματισμός είναι τέτοιος που την Παρασκευή έγινε έκτακτη τηλεδιάσκεψη μεταξύ του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό Σωτήρη Τσιόδρα, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης ήταν η ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, αλλά και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και όπως έγινε γνωστό, συζητήθηκαν συγκεκριμένα το ωράριο λειτουργίας των καφέ-μπαρ και ο συνωστισμός στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

Οπως ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες, πλέον δεν αποκλείεται η επιβολή έκτακτων μέτρων σε συγκεκριμένες περιοχές και κυρίως σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...