242
Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό. Ηταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο σετ | Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports

Σάκκαρη: «Δεν ήταν η μέρα μου, αλλά…»

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2022, 07:01
Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό. Ηταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο σετ
| Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports

Σάκκαρη: «Δεν ήταν η μέρα μου, αλλά…»

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2022, 07:01

Στο γεγονός ότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα απέδωσε την ήττα της στον τελικό του φημισμένου τουρνουά Indian Wells από την Iγκα Σφιόντεκ η Μαρία Σάκκαρη, η οποία πάντως βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στο No 3 της παγκόσμιας κατάταξης (career high).

Η Ιγκα Σφιόντεκ ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του καλιφορνέζικου τουρνουά στο Ιντιαν Γουέλς με 2-0 σετ (6-4, 6-1) απέναντι στην Ελληνίδα, την οποία νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά την επικράτησή της στην Ντόχα τον περασμένο μήνα. Η Σάκκαρη ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο παραδόθηκε άνευ όρων.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια, στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα, συνεχάρη την Πολωνή για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα επιστρέψει… δριμύτερη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σάκκαρη κατά την απονομή των τροπαίων: «Ιγκα, είσαι μια υπέροχη πρωταθλήτρια κι ένα καταπληκτικό άτομο. Αξίζεις περισσότερα απ’ όσα έχεις κερδίσει μέχρι τώρα. Σε συγχαίρω και εσένα και την ομάδα σου.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για ένα από τα καλύτερα τουρνουά σε ολόκληρο τον κόσμο, σε ένα πραγματικά πολύ ιδιαίτερο μέρος. Δεν βρέθηκα σήμερα στη μέρα μου, αλλά η διοργάνωση εφέτος δεν παύει να είναι μια αξέχαστη εμπειρία που θα τη θυμάμαι για καιρό.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το κοινό και τους χορηγούς, όπως επίσης και την οικογένειά μου και όσους με στηρίζουν. Θέλω να σας υποσχεθώ πως θα επιστρέψω του χρόνου και θα τα δώσω όλα για να πετύχω».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...