158
Στιγμιότυπο από τη βραδιά των επεισοδίων στου Ρέντη | |InTime News / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ρέντη: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2023, 16:27
Στιγμιότυπο από τη βραδιά των επεισοδίων στου Ρέντη
||InTime News / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ρέντη: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2023, 16:27

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων στου Ρέντη, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι θεράποντες γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται, την Τρίτη.

Το νοσοκομείο διέψευσε, ουσιαστικά, τα δημοσιεύματα που ανέφεραν νωρίτερα ότι ο 31χρονος άνδρας έλαβε εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Οπως ανακοινώθηκε, συγκεκριμένα, «ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ, διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση».

Η πρόσφατη αλλαγή σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της υγείας του συνίσταται στο ότι «έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες».

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό κατά τη διάρκεια επεισοδίων οπαδών με αστυνομικές δυνάμεις έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, στις 7 Δεκεμβρίου. Λίγες ημέρες αργότερα υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...