123
Ο Ράφα Ναδάλ ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν συμφωνεί με τον Τζόκοβιτς στο θέμα του εμβολιασμού, τώρα δήλωσε ότι πρέπει να του επιτραπεί να συμμετάσχει στο Αυστραλιανό Οπεν | Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Ράφα Ναδάλ: Η υπόθεση Τζόκοβιτς έγινε τσίρκο

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2022, 18:50
Ο Ράφα Ναδάλ ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν συμφωνεί με τον Τζόκοβιτς στο θέμα του εμβολιασμού, τώρα δήλωσε ότι πρέπει να του επιτραπεί να συμμετάσχει στο Αυστραλιανό Οπεν
|Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Ράφα Ναδάλ: Η υπόθεση Τζόκοβιτς έγινε τσίρκο

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2022, 18:50

«Τσίρκο» χαρακτήρισε το «αλαλούμ» των τελευτών ωρών σχετικά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και την συμμετοχή του στο Αυστραλιανό Οπεν ο Ράφα Ναδάλ μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο.

«Είτε συμφωνώ είτε όχι με τον Τζόκοβιτς σε κάποια πράγματα, η δικαιοσύνη μίλησε και είπε ότι έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στο Αυστραλιανό Οπεν και νομίζω ότι είναι η πιο δίκαιη απόφαση να το κάνει. Του εύχομαι καλή τύχη», είπε ο Ναδάλ στο Onda Cero τη Δευτέρα, σε αποσπάσματα που επικαλείται το Reuters.

«Σε προσωπικό επίπεδο, θα προτιμούσα να μην παίξει», αστειεύτηκε ο Ναδάλ, προσθέτοντας «όλα είναι πολύ καλύτερα όταν μπορούν να παίξουν οι καλύτεροι».

Η κλήρωση για το απλό ανδρών θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Πέμπτη, ανεξάρτητα από το αν θα συμπεριληφθεί ο Τζόκοβιτς ή όχι.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News