242
Η ακριβής αιτία θανάτου του άνδρα θα εξακριβωθεί μετά από νεκροτομή και άλλες εξετάσεις (φωτ. αρχείου) | In Time News / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πύργος: Πέθανε 48χρονος μετά από τσίμπημα αράχνης

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2024, 21:04
Η ακριβής αιτία θανάτου του άνδρα θα εξακριβωθεί μετά από νεκροτομή και άλλες εξετάσεις (φωτ. αρχείου)
|In Time News / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πύργος: Πέθανε 48χρονος μετά από τσίμπημα αράχνης

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2024, 21:04

Κατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης, στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όπου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, ένας 48χρονος ο οποίος είχε δεχθεί τσίμπημα από αράχνη.

Οπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα patrisnews.com, ο άνδρας που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές δέχθηκε το τσίμπημα χωρίς να το καταλάβει. Φέρεται μάλιστα να επισκέφθηκε έναν ιδιώτη ορθοπεδικό κάποιες ώρες μετά το συμβάν, παραπονούμενος για άγνωστης αιτιολογίας πόνους στο πόδι.

Ο γιατρός τον παρέπεμψε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη για νοσηλεία.

Η αρχική εικόνα του 48χρονου δεν ενέπνεε μεγάλη ανησυχία, ωστόσο το μεσημέρι της Τετάρτης η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο άνδρας διασηληνώθηκε σε ΜΕΘ του Γ.Ν. Πύργου με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον κρατήσουν στη ζωή. Εξέπνευσε, τελικά, νωρίτερα την Πέμπτη.

Αναφερθείσα στο περιστατικό η διευθύντρια της Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου Αγγελική Σαραντοπούλου σημείωσε σε δηλώσεις της στο Star: «Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλου του προσωπικού, ο ασθενής μας κατέληξε, δεν τα κατάφερε. Ηταν κάτι που από την αρχή ήταν γνωστό. Δυστυχώς αυτά τα περιστατικά δεν έχουν καλή κατάληξη. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ.

»Από τις περιγραφές (…) θεωρούμε ότι ήταν τσίμπημα καφέ αράχνης. Βεβαίως δεν υπάρχει αντίδοτο και γενικά είναι αρκετά ραγδαία η εξέλιξή του. Ενώ από την αρχή δε φαίνεται ότι είναι κάτι σοβαρό, δεν το αντιλαμβάνεται ο ασθενής όταν τους τσιμπάει και σε 72 ώρες έχει μια ραγδαία επιδείνωση. Ημασταν πάρα πολύ συγκλονισμένοι».

Η ακριβής αιτία θανάτου του άνδρα θα εξακριβωθεί μετά από νεκροτομή και άλλες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...