246
| Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πυρά Καμμένου κατά του Σάκη Παπαδόπουλου: «Ο φουκαράς, μου ζητούσε ρουσφέτια»

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2018, 10:45

Πυρά Καμμένου κατά του Σάκη Παπαδόπουλου: «Ο φουκαράς, μου ζητούσε ρουσφέτια»

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2018, 10:45

Απάντηση στις αιχμές που άφησαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής έδωσε ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην ΕΡΤ1 επέλεξε να επικεντρώσει τα βέλη του στον βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο που είχε το περασμένο Σάββατο πει ότι «δεν μπορούμε να πάμε με τον Καμμένο ως τις εκλογές».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι στο παρελθόν ο συγκεκριμένος βουλευτής τού είχε ζητήσει στρατιωτικά ρουσφέτια.

«Εβαλαν αυτόν τον φουκαρά από τα Τρίκαλα, τον Παπαδόπουλο, να με χτυπήσει ο οποίος είχε φέρει κάτι ρουσφέτια στρατιωτικά και του είπα “αγόρι μου, φύγε, δεν κάνουμε πλέον ρουσφέτια”. Έλεγαν στον φουκαρά ότι ο Καμμένος ανοίγει νέες βάσεις», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας.

Το Σάββατο,  στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σάκης Παπαδόπουλος είχε πει ότι «με τον Πάνο Καμμένο να πάμε μέχρι τον Οκτώβρη δεν μπορούμε, με την πολιτική των ΑΝΕΛ μετά το άδειασμα που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα, είναι ένα ζήτημα χοντροκομμένο.

» Δεν μπορούμε να μιλάμε για πολιτική συμμαχιών και με τον Σπύρο Δανέλλη και με τον Κώστα Κατσίκη. Οταν καταγγέλλουμε τη ΝΔ για εθνικολαϊκισμό, δεν μπορούμε να μη βλέπουμε τον εθνικολαϊκισμό του γείτονα και του συνεταίρου».

Σε ό,τι αφορά την διένεξη με την «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Πάνος Καμμένος σχολίασε το δημοσίευμα περί τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Πρωθυπουργό. «Μπορεί να ήταν και η πρώτη φορά που δεν μιλήσαμε με τον κ. Τσίπρα από την Αμερική και είδα να γράφονται και πρωτοσέλιδα. Δεν μας πήρε ένα τηλέφωνο να μας ρωτήσει, έγραψε ηλιθιότητες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...