251
Καρέ από το επίμαχο βίντεο | ΣΚΑΪ

Ψυχικό: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του τοπογράφου

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2024, 22:40
Καρέ από το επίμαχο βίντεο
|ΣΚΑΪ

Ψυχικό: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του τοπογράφου

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2024, 22:40

Τη στιγμή της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό καταγράφει βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα.

Στα πλάνα από κάμερα ασφαλείας κτιρίου στο σημείο της εκτέλεσης, τα οποία μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το θύμα εμφανίζεται να έχει ακινητοποιήσει το όχημα του έξω από την επιχείρηση του για να το φορτίσει, όταν δέχεται σχεδόν εξ επαφής τα πυρά του δράστη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ωστόσο, ο δράστης είχε ρίξει προηγουμένως 16 σφαίρες εναντίον του τοπογράφου και στο επίμαχο ντοκουμέντο αποτυπώνεται η στιγμή που ανοίγει εκ νέου πυρ.

Σημειώνεται πως οι Αρχές έχουν προχωρήσει ήδη στη σύλληψη ενός 44χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία.

O εν λόγω άνδρας βρέθηκε στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας μετά από ενδείξεις που προέκυψαν από την ανάλυση του κινητού του θύματος στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. καθώς όσα βρέθηκαν εκεί «φώτισαν» πολλά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από την περιοχή του Ψυχικού, καθώς σε κάποιο σημείο εμφανίζεται ο δράστης να κατεβαίνει από την μηχανή του προκειμένου να σηκώσει διαφημιστική ταμπέλα που έριξε κατά λάθος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η κίνηση αυτή έδωσε σημαντικά στοιχεία για τον δράστη καθώς «πρόδωσε» τον σωματότυπο του.

Το βίντεο ντοκουμέντο περιέχει σκληρές εικόνες:

Εξάλλου, πρόκειται για πρόσωπο που δεν ήταν άγνωστο στις αστυνομικές Αρχές. Μεταξύ άλλων, φέρεται να είχε φυσική παρουσία στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2009 καθώς και να είχε σχέσεις με τη λεγόμενη Greek Mafia.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...