561
Ο Γιώργος Τράγκας στα εγκαίνια του κόμματός του - Ο εκπρόσωπός του, Πάρις Κουρτζίδης, έσπευσε να αποκαταστήσει τις θέσεις του για το εμβόλιο | SOOC

«Ψεύτες, τρολ και διαβητολόγοι»: Αήθης επίθεση συνεργάτη του Τράγκα στον γιατρό του, Χρήστο Ζούπα

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2021, 12:05
Ο Γιώργος Τράγκας στα εγκαίνια του κόμματός του - Ο εκπρόσωπός του, Πάρις Κουρτζίδης, έσπευσε να αποκαταστήσει τις θέσεις του για το εμβόλιο
|SOOC

«Ψεύτες, τρολ και διαβητολόγοι»: Αήθης επίθεση συνεργάτη του Τράγκα στον γιατρό του, Χρήστο Ζούπα

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2021, 12:05

Ο διαβητολόγος του Γιώργου Τράγκα, Χρήστος Ζούπας, ανέδειξε πόσο καθοριστική –και εν τέλει μοιραία– ήταν η επιρροή του περιβάλλοντος του δημοσιογράφου στο θέμα του εμβολιασμού του, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές ότι παρά τις συνεχείς παρακλήσεις του να κάνει έγκαιρα το εμβόλιο κατά της Covid-19, εκείνος –αν και διαβητικός– αμφιταλαντευόταν και έβρισκε διάφορες δικαιολογίες για να μην το κάνει.

«Το πήραν αστεία! Την ημέρα που νόσησε, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε εάν πρέπει να πάρουμε μονοκλωνικά. Επιπολαιότητες ανθρώπων που δεν είχαν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα. Το περιβάλλον φταίει που δεν πίστευε στον κορονοϊό», υποστήριξε ο Χρήστος Ζούπας.

«Καθημερινά έβρισκε δικαιολογίες. Ολο προσπαθούσε να μου ζητήσει έναν τρόπο να καθυστερήσει το εμβόλιο. Του έλεγα, γιατί βρε αγόρι μου; Ηταν επισήμως άνθρωπος με σακχαρώδη διαβήτη, μορφώνοντας και διδάσκοντας τον κόσμο για το πρόβλημά σου, φτάνεις σε ένα σημείο να αρνείσαι αυτό που σου προσφέρει η επιστήμη», ανέφερε χωρίς να μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του.

Εκείνος όμως του έλεγε ότι έπρεπε να διορθώσει το ζάχαρό του για να κάνει το εμβόλιο. «Δικαιολογίες, αδικαιολόγητες. Οσο το σκέφτομαι, μου έρχεται να τρελαθώ… 35 χρόνια με άκουγε κι αυτή τη στιγμή… Τι να πω, Θεέ μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Γιώργος Τράγκας την πάτησε τόσο πολύ», είπε με παράπονο ο κ. Ζούπας.

Ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα και εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Ανθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης, όμως, έκρινε σκόπιμο να επιτεθεί στον γιατρό του εκλιπόντος, κατηγορώντας τον για ανακρίβειες που δεν τιμούν τον ασθενή του.

«Παρότι οι ώρες δεν είναι για πολλά… Δεν μπορώ να επιτρέψω αυτό που γίνεται… Ο κ. Ζούπας τέτοια μέρα δεν τιμά τον νεκρό φίλο πρώην ασθενή του, δηλώνοντας ανακρίβειες. Δεν υπήρχε παρέα δημοσιογράφων δίπλα του που είναι ανεμβολίαστοι. Ισα ίσα, εμβολιασμένος τον κόλλησε», έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Κουρτζίδης (σ.σ. χωρίς φυσικά να διευκρινίσει αν ο εν λόγω εμβολιασμένος είχε την ίδια ή άλλη κατάληξη με τον Γιώργο Τράγκα, που ήταν ανεμβολίαστος).

«Δεν κόλλησε σε κάποια παρέα ή αλλού, ο Γιώργος Τράγκας κόλλησε κορονοϊό από έναν συνεργάτη μας στον σταθμό, ο οποίος νοσούσε, ενώ ήταν εμβολιασμένος», δήλωσε  ο Πάρις Κουρτζίδης στον ΑΝΤ1, ισχυριζόμενος ότι ήταν ο ίδιος ο δημοσιογράφος που «προέτρεψε τους πάντες να κάνουν άμεσα τεστ για τον κορονοϊό» (σ.σ. όχι όμως και το εμβόλιο).

Οπως μάλιστα υποστήριξε στην εν λόγω τηλεοπτική του εμφάνιση ο κ. Κουρτζίδης, εξ όσων γνωρίζει, οι μόνοι άνθρωποι από τον περίγυρο του Γιώργου Τράγκα που ήταν ανεμβολίαστοι, πέραν του ίδιου που τελικά έχασε τη «μάχη» με τον κορονοϊό, ήταν η σύζυγός του και ο Γρηγόρης Πετράκος, «ο οποίος όμως δεν ερχόταν τακτικά στον ραδιοφωνικό σταθμό»

Ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν αντιεμβολιαστής, επέμεινε ο στενός συνεργάτης του, που μάλιστα αποκάλυψε ότι λίγες ημέρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο, του είχε πει πως θα εμβολιαστεί έναντι του κορονοϊού, αλλά στη Γαλλία και όχι στην Ελλάδα, και θα έκανε το εμβόλιο της Moderna.

Σε δεύτερη ανάρτησή του ο Πάρις Κουρτζίδης επιτίθεται εκ νέου, σε απαξιωτικό ύφος, στον Χρήστο Ζούπα, επισυνάπτοντας βίντεο για την «αποκατάσταση» –όπως λέει– των θέσεων του Γιώργου Τράγκα κα του κόμματος που είχε ιδρύσει, απέναντι σε «κάθε ψεύτη, τρολ, διαβητολόγο, δημοσιολόγο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...