183
Οι μετεωρολόγοι αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο για χιόνια ακόμα και στο λεκανοπέδιο της Αττικής (φωτογραφία από τη χιονόπτωση τον Δεκέμβριο του 2016) | Protagon

Πρωτοχρονιά με χιόνια και στην Αττική [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2018, 13:52
Οι μετεωρολόγοι αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο για χιόνια ακόμα και στο λεκανοπέδιο της Αττικής (φωτογραφία από τη χιονόπτωση τον Δεκέμβριο του 2016)
|Protagon

Πρωτοχρονιά με χιόνια και στην Αττική [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2018, 13:52

Μετά τον ανοιξιάτικο καιρό του Σαββατοκύριακου και τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες την παραμονή των Χριστουγέννων, ο καιρός επιφυλάσσει ραγδαία μεταβολή, με πολύ κρύο, βροχές και χιόνια που δεν αποκλείεται να φθάσουν ακόμα και στην Αττική.

Η αλλαγή του καιρού θα γίνει αισθητή γρηγορότερα από  ό,τι προέβλεπαν αρχικά οι μετεωρολόγοι (δείτε κάτω τη σχετική προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου).

Πιθανή η ψυχρή εισβολή ανήμερα τα Χριστούγεννα και όχι τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων! Καλημέρα φίλες και φίλοι!…

Geplaatst door Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou op Woensdag 19 december 2018

 

Ετσι ανήμερα των Χριστουγέννων έρχεται κύμα ψύχους από τα βόρεια, με κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς Κελσίου σε σύγκριση με την Τρίτη.

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα βόρεια της χώρας και μέσα στην ημέρα θα φτάσει στις κεντρικές και νότιες περιοχές.

Εύβοια, Βοιωτία και ορεινή – ημιορεινή Αττική, ανατολική Μαγνησία και ορεινή – ημιορεινή Κρήτη δεν αποκλείεται να ντυθούν στα λευκά τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων!

Ο καιρός θα παραμείνει χειμωνιάτικος και τις επόμενες ημέρες, μέχρι την παραμονή Πρωτοχρονιάς και τις πρώτες μέρες του έτους.

Οι πιο κρύες ημέρες θα είναι η 28η, η 29η και η 30η Δεκεμβρίου, οπότε και είναι πιθανό να χιονίσει ακόμα και σε πεδινές περιοχές, χωρίς να αποκλείονται οι χιονοπτώσεις και στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...