188
| INTIMENEWS/CreativeProtagon

Πρώτο τετ α τετ Μητσοτάκη – Κασσελάκη την Τετάρτη στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2023, 12:46
|INTIMENEWS/CreativeProtagon

Πρώτο τετ α τετ Μητσοτάκη – Κασσελάκη την Τετάρτη στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2023, 12:46

Την πρώτη του συνάντηση με τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, θα έχει την Τετάρτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή.

«Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στις 10:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, ενώ στις 11:00 θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών “Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους και λοιπές διατάξεις”», γνωστοποίησε αναλυτικά ο κ. Μαρινάκης στο μπρίφινγκ της Δευτέρας.

Την Τρίτη, υπενθυμίζεται, ενόψει της συζήτησης του παραπάνω νομοσχεδίου, είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που θα ανοίξει με ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στις 18.00.

Την ίδαι ημέρα, στις 11:00, συνεδριάζει υπό τον Πρωθυπουργό το υπουργικό συμβούλιο, ενώ την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Κίνα όπου την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, τον πρωθυπουργό Λι Τσιανγκ και τον πρόεδρο της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης Tζάο Λετζί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...