189
Η Φώφη Γεννηματά σε ομιλία της στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 11/10/2017 | INTIME NEWS

Δημοσκόπηση: Μπροστά η Γεννηματά – Μάχη για τη 2η θέση

Protagon Team Protagon Team 27 Οκτωβρίου 2017, 21:05
Η Φώφη Γεννηματά σε ομιλία της στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 11/10/2017
|INTIME NEWS

Δημοσκόπηση: Μπροστά η Γεννηματά – Μάχη για τη 2η θέση

Protagon Team Protagon Team 27 Οκτωβρίου 2017, 21:05

Ενα ευρύ δημοσκοπικό προβάδισμα έναντι των άλλων υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς απολαμβάνει η Φώφη Γεννηματά, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει η τελευταία έρευνα της εταιρείας Marc.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μέτρησης, τα οποία δημοσιεύονται το Σάββατο στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προηγείται άνετα και κατά πολλούς πλέον το ενδιαφέρον έχει μετατεθεί στο ποιος θα «μονομαχήσει» μαζί της στον β’ γύρο.

Ενα μικρό προβάδισμα δείχνει, σύμφωνα πάντα με την ίδια δημοσκόπηση, να έχει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, αλλά πολύ κοντά του είναι ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και λίγο πιο πίσω, στην τέταρτη θέση, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.

Ειδικότερα, τα ποσοστά που λαμβάνουν οι υποψήφιοι, έχουν ως εξής:

Γεννηματά: 33,5%

Καμίνης: 18%

Θεοδωράκης: 16,1%

Ανδρουλάκης: 12,4%.

Ωστόσο, εκείνο που προβληματίζει όλους τους υποψηφίους είναι η συμμετοχή, καθώς 8 στους 10 υποστηρίζουν πως δεν θα πάνε να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, την Κυριακή θα γίνει η πρώτη μερική δοκιμή του συστήματος, στην οποία θα συμμετέχουν 150 εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια και την επόμενη Κυριακή στις 5 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η γενική δοκιμή του.

Στην τελική δοκιμή θα συμμετέχει  η κεντρική εφορευτική επιτροπή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...