169
«Μου είπαν, όχι Δημήτρη, μείνε, θα σε στηρίξουμε», ήταν τα λόγια στελεχών της Κουμουνδούρου που μετέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας | ΥοuΤube/ΑlphaTV

Πρώτη αντίδραση Παπανώτα: Είπα να παραιτηθώ και «μου είπαν Δημήτρη όχι!»

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2024, 16:29
«Μου είπαν, όχι Δημήτρη, μείνε, θα σε στηρίξουμε», ήταν τα λόγια στελεχών της Κουμουνδούρου που μετέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας
|ΥοuΤube/ΑlphaTV

Πρώτη αντίδραση Παπανώτα: Είπα να παραιτηθώ και «μου είπαν Δημήτρη όχι!»

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2024, 16:29

Στην πρώτη του αντίδραση για την απόφαση αποπομπής του από την ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ,  ο Δημήτρης Παπανώτας ισχυρίστηκε ότι είχε πει ο ίδιος να παραιτηθεί, αλλά από την Κουμουνδούρου του είπαν «Δημήτρη όχι»!

Σφόδρα ενοχλημένος από την απόφαση Κασσελάκη, ο τέως πια υποψήφιος ευρωβουλευτής  διέκρινε πίσω της μία «μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ειλικρινά λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους», δήλωσε στο γνώριμο για αυτόν περιβάλλον του Αpha, αποκαλύπτοντας και λίγο από το παρασκήνιο των επαφών που προηγήθηκαν με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα:

«Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε θα παραιτηθώ. Μου είπαν, όχι Δημήτρη, μείνε, θα σε στηρίξουμε», ήταν τα λόγια που μετέφερε ο κ. Παπανώτας.

Οσο για τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάρτησή του με την οποία γνωστοποίησε (και δικαιολόγησε) την απόφαση για την αποπομπή του,  ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε με μία υπενθύμιση:

«Θέλω να θυμίσω στον κ. Κασσελάκη ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...