182
Φωτογραφία από την περυσινή συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στο πλαίσιο της ΔΕΘ | ΙΝΤΙΜΕnews

Προς Σαββατοκύριακο η άνοδος Μητσοτάκη για τη ΔΕΘ

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2023, 16:49
Φωτογραφία από την περυσινή συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στο πλαίσιο της ΔΕΘ
|ΙΝΤΙΜΕnews

Προς Σαββατοκύριακο η άνοδος Μητσοτάκη για τη ΔΕΘ

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2023, 16:49

Το βαρύ χτύπημα της θεομηνίας Daniel σε Θεσσαλία και Μαγνησία έφερε όπως ήταν επόμενο, την αναβολή της παρουσίας του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Και μετά τη διπλή επίσκεψή του σε Καρδίτσα και Λάρισα, στο πρόγραμμα προτεραιότητα πήρε αυτή στον επίσης δοκιμαζόμενο Εβρο (η οποία είχε επίσης μετατεθεί χρονικά λόγω των πρόσφατων πλημμυρών).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί τη Δευτέρα στην περιοχή της Δαδιάς και της Αλεξανδρούπολης και την ίδια ημέρα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να «κλειδώσει» και η απόφαση για το πότε θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη ( η σχετική ανακοίνωση θα γίνει πιθανότατα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στο briefing των πολιτικών συντακτών).

Το επικρατέστερο σενάριο  θέλει τον κ. Μητσοτάκη να ανεβαίνει στη ΔΕΘ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να πραγματοποιήσει την ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς και να παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, υπό συζήτηση παραμένει αν θα πραγματοποιήσει μόνο την ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο ή αν θα δώσει μόνο συνέντευξη Τύπου, με το ενδεχόμενο να γίνουν και τα δύο να παραμένει πάντα ανοικτό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...