159
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς σε πρόσφατη τηλε-ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας | Intime

Προς κατάργηση οι ενημερώσεις από τον Χαρδαλιά

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς σε πρόσφατη τηλε-ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας
|Intime

Προς κατάργηση οι ενημερώσεις από τον Χαρδαλιά

Μέχρι το τέλος Μαΐου εκτιμούν κυβερνητικές πηγές ότι θα συνεχιστεί η τακτική ενημέρωση ως έχει σήμερα. Από τον Ιούνιο θα εμφανίζονται μόνο μία φορά την εβδομάδα στους τηλεοπτικούς δέκτες η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του υπουργείου Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Οι ενημερώσεις των 6 μ.μ. που γίνονται κάθε Τετάρτη από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και κάθε Παρασκευή από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου και τον αναπληρωτή καθηγητή Επιδημιολογίας Γκίκα Μαγιορκίνη, αναμένεται να διακοπούν.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν μέχρι να έρθουν στη χώρα μας οι πρώτοι τουρίστες, καθώς θα υπάρχει εξαιρετικά αυστηρή επιτήρηση του επιδημιολογικού φορτίου και η ενημέρωση θα είναι σημαντική.

Και καθώς η άρση των περιοριστικών μέτρων ολοκληρώνεται, η συμμετοχή του Νίκου Χαρδαλιά δεν κρίνεται σε τακτική βάση απαραίτητη. Ωστόσο, όπως και πέρυσι, θα εμφανίζεται εκτάκτως στις οθόνες, όταν το απαιτούν οι περιστάσεις και όταν εμφανίζεται, δεν θα είναι για καλό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...