147
Ο Γιάννης Λαγός κατά την απολογία του στο δικαστήριο, τον Οκτώβριο του 2019 | Intime/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Προκλητικός ο Λαγός καλεί σε συγκέντρωση έξω από το Εφετείο!

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2020, 19:51
Ο Γιάννης Λαγός κατά την απολογία του στο δικαστήριο, τον Οκτώβριο του 2019
|Intime/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Προκλητικός ο Λαγός καλεί σε συγκέντρωση έξω από το Εφετείο!

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2020, 19:51

Προκλητικός ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, καλεί τη Δευτέρα κόσμο να συγκεντρωθεί στο Εφετείο!

Το στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή έγραψε στο Twitter, καλώντας σε συγκέντρωση έξω από το Εφετείο: «γκρεμίζουμε ΟΛΑ τα ψέματα μιας φοβισμένος ομάδας ανθρωπάκων που εκτελώντας εντολές καταπάτησαν καθε έννοια δικαίου. δεν με φοβίζετε. ποτέ δεν θα πάρετε αυτή την χαρά».

Ο Λαγός δήλωσε ότι θα παραστεί στο Εφετείο το πρωί της Δευτέρας, καθώς υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο είναι αρνητικό.

Τη Δευτέρα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων θα ανακοινώσει την απόφαση για τα ελαφρυντικά στους καταδικασθέντες χρυσαυγίτες, που θα κρίνει και την επόμενη φάση της διαδικασίας καθώς από αυτό εξαρτώνται οι ποινές που θα επιβληθούν.

Στις 19 Οκτωβρίου, το Ευρωκοινοβούλιο θα ψηφίσει για την άρση της ασυλίας του Λαγού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Εφετείο, την περασμένη Τετάρτη, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης μαζί με άλλους έξι κατηγορούμενους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...