174
| ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ IntimeNews

Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2021, 19:17

Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2021, 19:17

Προφυλακιστέος κρίθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος ηθοποιός βαρύνεται με τις κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού σε βάρος μίας γυναίκας το 2008 και της απόπειρας βιασμού σε βάρος άλλων δύο γυναικών το 2010 και το 2014.

Οι καταγγελίες ελέγχθηκαν από τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, που έχει αναλάβει το πακέτο των σεξουαλικών κακοποιήσεων, ο οποίος εξέτασε τη βασιμότητά τους, πήρε καταθέσεις από τα θύματα και ζήτησε εξηγήσεις από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN, κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Για την ώρα, o ηθοποιός κρατείται στη ΓΑΔΑ ενώ την Τετάρτη αναμένεται να μεταφερθεί σε μία από τις φυλακές Κορυδαλλού, Τρίπολης ή Γρεβενών.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...