153
| In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Προφυλακιστέα και για τους θανάτους Μαλένας – Ιριδας η Πισπιρίγκου

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2023, 20:14
|In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Προφυλακιστέα και για τους θανάτους Μαλένας – Ιριδας η Πισπιρίγκου

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2023, 20:14

Δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης εκδόθηκε την Πέμπτη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς η 34χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ιριδας, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ολοκλήρωσε νωρίτερα την ίδια ημέρα την απολογία της για την υπόθεση, η οποία είχε ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης αλλά διεκόπη, καθώς η 34χρονη υπέβαλε αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που απέρριψε την αίτησή της, η κατηγορούμενη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων. Κατά την απολογία της, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να αρνήθηκε εκ νέου την ευθύνη για τον θάνατο των παιδιών της, καταγράφοντας τις θέσεις της σε ένα υπόμνημα που ξεπερνά τις 120 σελίδες.

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη έχει ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, με τη δίκη να έχει ξεκινήσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η επόμενη δικάσιμος έχει οριστεί για τις 31 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...